Monday, November 29, 2010

Konvokesyen Tadika.


penat giler taw semalam. sampai hari nih pon kaki aku saket giler. jalan pon dengkutdengkut. tapi best and hepi tengok budakbudak nih. seronok jadi murid tadika. mereka tapayah susah payah nak sediakan pape. just hafal step jew. baju makeup aksesori jubah hadiah semua cekgu yang sediakan. cekgu yang kene kehulurhilir pegi carik. tak caye tengok la nih.

baju untuk tarian joget dan dikir.

baju untuk popyehyeh.

hadiah dan hamper untuk muridmurid dan ibubapa.
ouch ape nih cimi cite tetibe masok tade intro? oke semalam konvokesyen tadika. so pagi pagi aku da kene bangun siapkan barangbarang semua. then g mitc anta barang dan cekgu kemuadian kene patah balek ke krubong amek cekgu ayu lak.
*thx bff yang menjadi peneman.
nak bergambar pun aku tak sempat taw. yela dah sampaisampai kene tiuptiup belon pasang lappy tuk movie maker. then semalam aku la runner, aku la pembantu mc dan aku jugak la gadis hadiah. pastu nak kene jumpa abang audio pulak la, kejap kejap kene naek turun tangga. giler mahu tak penat semua keje nak kene buat. cekgucekgu laen kene siapkan makeupkan budakbudak kat belakang pentas lagi. fuh~

owh ini encik mc with pakcik makcik aku.
alhamdulillah semua berjalan lancar walaupun ade kelam kabut siket kan. * eh malas nak buat scroll box. pastu gambar laen semua dekat cameraman.

12 Comments:

Anonymous said... [Reply to comment]

hello, how is everybody here? I am new to this unique website. Wish to get new pals and discover something right here.

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

aku x puas hati ko x menari atas pentas tu..

asfz lily said... [Reply to comment]

alo2...
comeynya diaa..
hek3x..

mie said... [Reply to comment]

wahh..
mesti meriah ni..
ehhehee

cik helena said... [Reply to comment]

gambo budak menari mana??

BENA said... [Reply to comment]

wow! dah pandai bawak kete cimiii


ke bena jek baru tau cimi reti bawak kete? hahahaha~

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
siot.
apsal plak gile.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@asfz lily
hee~
thx asfz!

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@mie
aha.
sangat meriah taw.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@cik helena
ala yg tuh kt cameraman la kak.
kite bz xsempat nk amek gambar.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@BENA
ahahaha.
pandai la syg.
xwarwarkn je.
:P

applemasam said... [Reply to comment]

kakk! aku rse bangga ngn kau bila tgk kau drive! hahahaa!! muaahhxx!

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.