Friday, November 26, 2010

rehersal.

malam tadi tak sempat nak update pasal nih sebabnye aku TERlampau penat handle budak budak. da la tido 2 jam je. memang aku tido awal la semalam. pukul 12 je da ngantok. on9 on9 blogwalking chat dengan kesayangan pastu pukul 2 mate da kuyu gile. letak je kepale kat bantal terus tak sedar ape ape.

semalam try buat rehersal kat rumah media melaka mitc. nak tengok timing and arrangement budak budak atas pentas. wahhh~ mereka nih memang degil. jage yang atas pentas, yang bawah plak lari sana sini dalam auditorium tuh. gile la saket tekak suruh mereka senyap duduk diam.

naseb baek mereka nak buat persembahan denga baek walaupun dalam auditorium tade aircond. bukan tade tapi rehersal pihak nih tak on kan. tengok la bile time bergambar semua bersemangat tunjuk peace. bagos bagos semua giler camera, cekgu suke taw. haha.

nih plak dengan irdina safiyah, best student tadika. cekgu comel ke, anak murid comel? haha. both of us comel. gile perasan la cekgu nih kan. beliau nih aktif sangat, semua acara or event or ape ape tadika buat mesti beliau masok. tak malu malu and segan segan, belajar pon pandai. sebab tuh dapat best student.
**banyak ag gambar tapi malas nak upload sebab besar pastu malas nak buat scroll box. haha. malas je aku nih. oke nak sambung edit picture. babai !

16 Comments:

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

alolololo~ tetibe nk masuk tadika balik! T______T

De'din said... [Reply to comment]

dua2.. comel !

btw, follo blog nih

azaliahjsalleh said... [Reply to comment]

teringat zaman tadika

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

alahai.. comelnye.. eeii.. lepuk kang..~

ahsfantasy24 said... [Reply to comment]

anak muyid tomei,
cigu cngat tomei..!

hehe lame xjnguk cigu tomei nei ^^,

ieqa said... [Reply to comment]

anak murid? cikgu?

cikgu tadika part time eyy? ngeeee

usop said... [Reply to comment]

budak-budak sekarang kecik-kecik pun dah bijak...

cik helena said... [Reply to comment]

nak anak macam irdina safiyah :)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@NuSaNa NoSa 91
mari mari daftar cepat.
haha.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@De'din
thx.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@azaliahjsalleh
tawu tape.
skrg bdk tadika da best taw.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
oi oi.
lepuk ko balek.
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@ahsfantasy24
heee.
thx dtg jenguk kite.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@ieqa
aha.
kt tdika mkck.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@usop
yup.
dorg mmg bijak.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@cik helena
bole bole.
kawen cepat !
:P

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.