Tag by Megat.

MENCARI IDENTITI BLOGGER
Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If I tag you, its because I want to know more about you.

  1. suke kan dunia BLOGGING sebab rase macam diary dan beliau bebas bercakap bercerite ikut kate haty walaupun tade orang suke. haha. syok sendiri minah nih.
  2. maseh MUDE jelite ayu remaje berumur 19 tahun. auuuwww~
  3. maseh juga singel mingle but NOT available yer. sile jangan cakap soal haty perasaan jiwe rage kompem beliau angguk geleng jep.
  4. SEDANG belajar degree computer science major networking dekat utem yang indah lagi permai serta tension. tapi rase bakal menamatkan dalam mase beberape bulan kowt. ingat senang ke, tidak oke.
  5. telah bermastautin di KUALA LUMPUR yang sibuk dan sesak selame 20 tahun plus plus.
  6. belom mempunyai KENDERAAN sendiri tapi selalu curik pakai kenderaan bapak tapi law ade orang nak sedekah amal jariah bagi kenderaan free oke juga.
  7. hati beliau tade dalam badan sebab da kene CURIK dengan encik ini yang kini menetap di jb.
  8. sangat sayang pada tige orang ADEK beliau yang sengal lagi degil. rase nak piat piat telinge sekor sekor.
  9. ade empat orang kawan BAEK yang giler senget iaitu ini ini ini ini.
  10. beliau jugak ade kawan kawan MONSTER. sile berhati hati dan jangan berani sentuh beliau nanty kene geget tataw. monster ini ini ini ini ini ini ini ini dasyat taw.
  11. beliau takesah kawan dengan sape sape pun and what TYPE of person they was. i love to fren with.
  12. suke nak makan itu ini itu ini tapi PEROT sangat kecik dan bole makan pade kuantiti siket jep. bile makan banyak banyak jadi mengah dan tabole talarat saket dada nak bernafas dengan baek.
  13. mempunyai PENYAKET yang agak pelik lagi hairan dan jakun serta tadapat dikenal pasti oleh doktor tapi diberi ubat yang sangat mengantuk kan mata.
  14. suke nak cube try test tapi tareti tabole dan ta makan PEDAS sebab bile makan bole kene gastrik guling guling.
  15. tapandai bawak naek BESKAL due roda. tapi law bagi tige roda pandai la.
  16. suke nak cantek lawa comel macam perempuan laen tapi tetap COMOT dan juge selekeh.
  17. begitu gile kan coklat dan aiskem tapi DILARANG oleh bapak beliau untuk makan.
  18. sangat addicted dengan NESCAFEE sampai dulu tiap kali makan mesty order nescafee pastu encik ini terpakse pantau bagi kurang.
  19. suke menghabeskan DUWIT mak bapak beliau dengan berbelanje tidak bijak. sebab semua menda pon beliau pakai beli jew.
  20. suke giler menanges sebab rase cam best je kene saman dengan SYABAS hari hari.
  21. tapandai buat KEPUTUSAN sendiri, perlu kan orang laen disisi untuk beri kan semangat dan pendapat untuk beliau gerak kehadapan. law tak statik je la beliau kat satu tempat.
  22. terPAKSE mengikuti kursus lintas jalan raye sebab bile kene hon hon automatik beliau akan statik kat tengah jalan raye.
  23. suke nyer pade kaler PUTEH dan juge pink tapi tade la addicted giler pork pink. haha.
  24. sedang cube BERUSAHA sebaek mungkin untuk menjadi anak kakak girlfriend dan kawan yang baek kepade semua kesayangan beliau.
  25. ini adalah nur CIMI comot yang cantek lagi lemah lembot. kasi lempang cepat. eh apsal aku akhiri dengan name plak?
oke kene tag 25 orang yer. haha. ni hah dorang yang cantek kacak lagi comel hensem : sara yati jan ateh tyka bena ieqa cikhel intan asfz xett heidi ana nelly nurul ween lya fitri ecah popo din cikmoon azah megat dan yang terakhir adalah blogger hantu. jeng jeng jeng~ yang da penah buat tuh tayah la buat. sian korang. haha. baek giler pork cimi nih.

2 comments:

bukudiarysofea said...

tanakkkkkkkkkkkkkkk !!!!!!
(lari ulang alik)

whatever kew? said...

aq xpham la...mende nie?