ape ape ape lagi.

boleh tahan bosan jugak oo duk uma. 24 7 aku ngadap lappy je. oke tipu bukan tuh je semalam semalam ade kua jugak kan kan. nak kua naek kete kat putrajaya. nak naek kaki macam nak pengsan je bile balek. penat ooo. pastu macam poket nak makin kering jew nih. *jap jap nak seluk poket nih. haha. giler tak sedar diri kaki maseh saket. asyik nak kehulur hilir je. eh jum tengok wayang pon best kan. semalam mek kok tuh ajak tengok cite ngankung [betol ke aku eja] tapi nenek nak datang plak hari nih. kene tunggu nenek datang. aiseh. eh tengahari nih nak makan ape yer? nak masak [reti plak masak] peti ais kosong. carik kedai la jawabnyer. =.=
aku ingin mencintaimu setulusnya sebenarbenar aku cinta
dalam doa dalam ucapan dalam setiap langkahku
first aku dengar lagu nih best jew. mula aku dengar dekat blog ieqa. kalau aku tak silap lagu nih bersifat ketuhanan. tapi aku suka ayat dalam box atas nih. korang nak dengar ole pegy sini yer. tapi aku tataw dari group mane and mane. heee~ sebab aku pakai dengar je.

19 comments:

isma said...

mai datang bota

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

ieqa said...

hehee SUKA jugak lagu ni ♥

Rebelle Me said...

hihi..
salah eja tu..
ngangkung kot..

ieqa said...

ehem ehemm kak cimi kene tag, harap maklum ^^

Heidi Shafiq said...

aku lg bosan 24/7 tahan sakit.. 'best' betul cuti nih..

Fakhrur Razi berkata said...

bila keluar mmg best
bila dh balik baru segala rasa kepenatan keluar =.="

reti memasak x?
huahua

intanurulfateha said...

lagu ape tu cimi?

cik helena said...

putrajaya???

NuSaNa NoSa 91 said...

cite ngangkung?? best xcimi?? tengok la.. hik3~
owhhh~ lagu tuh?? pernah dgr.. tp lupa sape nyanyi.. ha3~ ^_^

✿ CikCimi said...

@isma
dekat plak.
=.="

✿ CikCimi said...

@BLADE EDGE
insyaAllah.
thx visiting.
:)

✿ CikCimi said...

@ieqa
dgr kt blog ieqa la.
:)

✿ CikCimi said...

@Rebelle Me
erk~
yeke???

✿ CikCimi said...

@Heidi Shafiq
best tuk ko yg selalu hyperactive.
HAHA.

✿ CikCimi said...

@Fakhrur Razi berkata
kakakakaka~
oi oi reti taw !
:P

✿ CikCimi said...

@intanurulfateha
mencintaimu rasenye tapi xpsti sape nyanyi.
:)

✿ CikCimi said...

@cik helena
aha aha aha.
presint 9 uma pkck.
tp cimi duduk kt bgsar.
:)

✿ CikCimi said...

@NuSaNa NoSa 91
xtgk ag keen tp dorg kate best klaka cite tuh.