Saturday, December 18, 2010

The Cronical of Cimi

.SCHEDULE POST.
sister's friend day out? ceh sape nak kakak macam aku? cepat la angkat rambut. HAHA. adek perempuan aku yang sorang ni bile nak keluar kene ajak aku sekali pasal kalau tidak PUAN TUAN besar tak bagi beliau keluar hangout. cis anak manje la katekan. so aku kakak yang baek teman la beliau hangout dengan kawan kawan beliau dan terase diri begitu awet muda remaje hangout dengan budak FORM 3 oke. dang~ ini da plan dari last week kowt pasal beliau nak ajak ramai kawan kawan beliau so kene booking mereka awal awal. ceh macam aku mesra alam jew nak pakse bawak aku sekali mane nak letak muke tah. biasenye kalau adek aku yang ajak keluar beliau yang akan belanje wayang and if aku yang bagi offer keluar aku la yang keluar duwit nya. so on wednesday at 11 am kitaorang pon jumpa kat gsc mid valley untuk tengok cite "the chronicles of cimi". eh bukan sebab yang tuh belom keluar ag HAHA cite "the chronicles of narnia". after that pegy makan dekat jusco yang punya la ramai orang pasal jusco kan tengah sales j card. tapi makan 2 3 4 5 6 suap pastu tolak tepi pasal rase macam da kenyang. see nampak muke aku kat atas yang suci lagi debu tetibe nampak comel dengan pencahayaan di jusco serta camera hp yang tetibe berkualiti. padahal keadaan sebenar aku sedang menahan kepedasan masam manis asam laksa yang aku makan tak sampai 10 suap berserta perase tambahan sengugut yang rase macam nak pengsan pon ade. tapi aku hebat pasal bole pulak jalan jalan dekat mid dengan perot yang saket cramp bagai. HAHA. dan sampai malam pun perot aku tak habes ag cramp. T__T

10 Comments:

Aweyn said... [Reply to comment]

best ea cite narnia tu? x tgk lg. wuuwuwuwu :(

applemasam said... [Reply to comment]

hahaha..mmg suci sgt muke kau kak!
hehehe..comel ouh! hehhee

Ain Zulaikha said... [Reply to comment]

lama saya tak tgk wayang.. T_T sedeyy

cik helena said... [Reply to comment]

sedang menahan kepedasan masam manis asam laksa yang aku makan tak sampai 10 suap berserta perase tambahan sengugut yang rase macam nak pengsan pon ade. <--phewwww :P

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

uh.. aku teringin nak tgk hantu mak limah balik umah la.. T_T

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Aweyn
best best !
pegy tgk cpt.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@applemasam
thx syg !

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Ain Zulaikha
jum jum kite teman.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@cik helena
erk~
bace sekali lafaz je ke?
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
jum jum tgk lagi !
gile wyg ak cuti nih.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.