Finally !

fuh ! siap jugak edit blog. dari malam tadi ngadap. nak paham masalah yang berlaku. try macam macam template yang sedia ade sebab nak compare kan code dy. nak tengok ape code aku yang tertinggal tercecer dan akhirnya sekarang da siap walaupun ade cacat cela sedikit tapi puas haty la atas usaha sendiri dengan sampai saket saket belakang nih. sape nak tolong urut kan? HAHA. oke oke aku tawu tak cantek mane pun blog aku kan kan. ciskek. tapi kan tapi kan first time pakai kaler puteh kalau tak semua nak pink bagai pastu transparent lah semua lah. susah jugak rupanya nak buat dan memerlukan kesabaran yang tinggi. HAHA. da da membebel cimi pegy mandy sekarang.

* eh apsal air dalam bilek air tuh sejuk sangat. macam mane aku nak mandy nih.

39 comments:

intanurulfateha said...

santek! i loike <3

N+I+K said...

nice background blogger...:)/

N+I+K said...

hype cutiest bacground blogger;}

NARDtheNERD said...

haha.

coding bolehh buat gila kann.

Anonymous said...

ske dngr lagu...

asfz lily said...

santeekk!!

Heidi Shafiq said...

nasib baik aku bute iT.. xyah pening2 nk pikir.. pakai je yg mn de.. hahaha.. :P

Cik_Shiqah said...

pink plus putih mmg cntik. cute je. haha :)

Fyka said...

cantik,kemasss..

Myaby said...

comel je. nampak kemas. cuma tulisan sangat comel. kene pokus time membaca. hehe

Fitrihadi said...

woah bakal hacker utem nih! tahun depan leh masuk 'The Code' lak heehee

NuSaNa NoSa 91 said...

yeayyyyy~ keen menapak ke rumah baru cimi ni.. cun~~ putih je, cam suci~~ ^_^

Ain Zulaikha said...

tak de cacat cela lah.. okey je ni.. comel lagi.. kemas.. loading pun okey tak lambat.. :) happy blogging..

✿ CikCimi said...

@intanurulfateha
thx syg !
<3

✿ CikCimi said...

@N I K
thx.
:))

✿ CikCimi said...

@NARDtheNERD
adoi.
betol tuh nad.

✿ CikCimi said...

@Anonymous
thx.
kimia by melda ahmad.
:)

✿ CikCimi said...

@asfz lily
thx syg !
:))

✿ CikCimi said...

@Heidi Shafiq
cis sengal punya MAT INDON.
:P

✿ CikCimi said...

@Cik_Shiqah
hehe.
thx !
:)

✿ CikCimi said...

@Fyka
thx dear !
:))

✿ CikCimi said...

@Myaby
ehehe.
thx.
tulisan ea.
later i besar kn.
:)

✿ CikCimi said...

@Fitrihadi
ouch masok the code aku mmg maty la beb.
:P

✿ CikCimi said...

@NuSaNa NoSa 91
suci mcm tuan dy x yunk.
:P

✿ CikCimi said...

@Ain Zulaikha
hehe.
yeke.
thx dear.
happy blogging too.
:))

Un Phat Lee said...

takyah mandi.biar busuk.hoho

Amirrah Zawani said...

comel background..
haha!! biasa lah bab edit2 ni mmg lama, mmg sakit blakang punya :D

h A n Y S said...

comel!suke!!tp..if u dont mind, tulisan mcm kocik la..eheee...
;D

aJa said...

hee...2 la kan..kene ade kesabaran yg tggi..hik2..
tp lawa la..
cute..

Mr.Ix said...

ok dah comel dah walaupun ni baru blogwalking terjupa blog ni...hehhehehe

sya hassan said...

samteq la dear.. :D

cik EPAL said...

rajin dia godek godek blog. nice =)

✿ CikCimi said...

@Un Phat Lee
wooo~
kene reject dgn mak mertua camnih.

✿ CikCimi said...

@Amirrah Zawani
thx !
tawu xpe.
lenguh gile.

✿ CikCimi said...

@h A n Y S
aha3.
tulisan mmg kecik.
kene godek balek.
:D

✿ CikCimi said...

@aJa
thx !
:D

✿ CikCimi said...

@Mr.Ix
thx !
:)

✿ CikCimi said...

@sya hassan
ehehe.
thx so much.

✿ CikCimi said...

@cik EPAL
thx !
:D

cik epal komen blog kite mcm xcye.
:D