Sunday, December 19, 2010

KL samadengan Kutub Utara !

aku curik kat google.
geeezzz~ dari pagi sampai sekarang aku tak payah susah susah buang karen buka kipas. badan aku da sedia ade sejuk beku. cis bukan hari ni jew tapi dari semalam semalam semalam lagi. aku siap tido bole pakai baju 2 3 4 lapis sekali selimot. nak mandy pagi pon kene sedia air panas dulu baru aku masok bilek air kalau tak haram sampai ke petang pun aku tak kan jejak bilek air. eh tapi sekarang aku da mandy oke kul 9 tadi siap mandy air panas taw. HAHA. gile burok perangai aku nih. mak mertua bace nih mesty reject jadik menantu. "ampun mama jangan reject saye yer." eh cop aku bukan malas mandy ea tapi kesejukan tahap gaban. apsal KL tetibe jadik Kutub Utara nih? ke aku sorang je rase? mustahil. pelik pelik. ceh ceh ke korang pon sama gak dengan aku nih? HAHA.

** mood aku = mood pms. dont try to spoil it or else u will noe. dasat jugak mood pms nih. gile kuat aku majok 2 3 hari nih. aisehh~

** eh aku rase aku da sediakan schedule post berderet deret da tapi apsal aku taep entri ag nih. dang~ gile betol kalau orang takde keje nih kan. dah dah pegy blogwalking sana tuh. berderet deret hah kat shoutbox aku tak lawat ag.

16 Comments:

amirul said... [Reply to comment]

Mandi 5 kali sehari pun masih rasa panas... :p

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

yeahhh~ xpyh gi oversea, kt sini pon dh xthn.. kn?? kn?? ha3~ ^_^

p/s: part mandi tuh, kita hmpir serupa.. ha3~ ^_^

grOundnUt said... [Reply to comment]

kL rules sekarang musim sejuk..kat sini pon sejuk macam duk kat cameron...perggghh...I need blanket~

Aweyn said... [Reply to comment]

haha. btol2. effect pms sgt 'menakjubkan'

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

kumpulkan sume spender ko yg byk tu then bakar.. wat unggun api.. :P

I.Hazwani said... [Reply to comment]

Wah amboih sejuknya mcm dah tak gaya Malaysia dah skrg en haha

zirconia said... [Reply to comment]

baru balik dari kuala kangsar yg macam kutub utara nie. hik3

Cik_Shiqah said... [Reply to comment]

aah btol tuh sehari 2 di mmg sejuk.
mndi pgi2 mcm air perigi. syok gler, trus jdi segar megar. haha :D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@amirul
haha.
dasat tuh.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@NuSaNa NoSa 91
tawu xpe.
tp teringin jgk nk g oversea.
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@grOundnUt
ahaha.
duk dlm slimot la jwbnye.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Aweyn
yup smpai kite moody aje.
=.="

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
pergh~
kang bomba dtg plak kn.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@I.Hazwani
msia da de dua cuaca.
haha.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@zirconia
mcm kutob utara gk ye?
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Cik_Shiqah
da mdy mmg sgar.
sblm mdy tuh pkr dl nk pgang air.
:D

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.