Friday, December 10, 2010

L.A.P.A.R

bekpes aku pagi ni. sedap tak? oke tipu jew.
malam tadi tak bole tido. kelip kelip ntah ape la aku pikir. kepale rase macam awang awangan pastu pagi pagi buta pukol 6.30 dengar suara adek aku yang pegy hatyai tuh. terus aku jerit "adekkkkk~" hahaha. ecececeh da tawu adek aku nak bagi hadiah la tuh. owh btw thx my dear lil sweet sister for the sunglasses, dress and keychain. i luf luf u so much ! oke da dapat hadiah aku teros g bilek bapak dan mak aku sebab nak mengadu aku lapa lapa lapa gile sampai aku rase nak stat saket perot pastu terpikir gastrik itu saket teros teros pakse bapak pegy beli bekpes. pastu teros makan dengan lahapnye walaupun huhahuha pedas sambil minom air milo kotak. burppp~ da kenyang. eh senangnye hidop kau bile mak bapak da balek kan. haha. owh lupe nak cakap mak bapak aku beli kan jubah [macam da waji plak], cincin [tapi jari aku tak muat la padan muke sape suh kurus sangat] dan juga pelbagai coklat 2kilo [gemok la]. eh kene cite ke cimi? oke hentam je.

eh tadi sambil sambil on9 nampak blog kek yang sedap sedap dan juga cantek. teringin plak nak makan kek. yummy~ tolong beri aku sepotong pun jadik la. ade plak orang lapa kek pagi pagi buta. adeh ! pastu dengan segale sengal pegy pulak search kat google 'slice cake'. memang tadah air liur la tengok. tak caye pegy la tengok sendiri. eh kek kenape kau mesty nampak sedap? haha.

9 Comments:

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

cpt la cimi blaja wat kek.. aku nak rase!.. :)

twinkle twinkle said... [Reply to comment]

ahha betul3 gbr kek kat intenet ni mengancam betul

padle said... [Reply to comment]

terase nak makan kek kat secret recipe la plak...adoi...

tuan blog xnk blanje ke....

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
weh ! ape plak. ko yang janji nak buat.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@twinkle twinkle
taw xpe.
tak bole tahan je tgk.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@padle
jum jum.
turun bangsar.
:P

padle said... [Reply to comment]

bangsar?jaonye..kat alamanda xbole ke...:)

padle said... [Reply to comment]

bangsar?jaonye..kat alamanda xbole ke...:)

Raji berkata said... [Reply to comment]

oh man T.T
xmakan lagi ni

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.