Thursday, December 09, 2010

Mereka Cantek Dan Kacak.


macam biase gambar carik dekat google la jawab nyer.
mane sempat aku nak tangkap gambar dengan mereka. haha.
kan semalam kan aku kat klia kan kan. meleleh leleh jap air liur aku tengok ABANG pilot yang kacak kacak belaka. penat aku jeling jeling usha usha kenyit kenyit mate bagi hint tapi bole plak ABANG ABANG pilot nih tak nampak aku di khalayak ramai orang di ruangan ketibaan tuh. adoi cair aku tengok mereka. pastu KAKAK KAKAK stewardess pon gile cun cantek menarek tertarek de bom la. haishh~ naseb baek je aku pompuan, kalau aku laki nih mesty aku da pegy ngorat pura pura terlanggar langgar pastu say hello im sorry tanya nama mintak no hp alamat rumah nak masuk meminang. haha. eh ape pasal dorang cantek dan kacak sangat hah hah? kalau aku apply mas dapat tak agak agak? layak tak? pastu bole ngorat ABANG pilot.

14 Comments:

ieqa said... [Reply to comment]

HAHAHA sengal laa kakak.

ehem ehemm adjustkan utk ieqa laa, bukan utk kakak. kakak dah ade pakwe kannnn :P

cahaya kekuatanku said... [Reply to comment]

haha..iza pn suke tgok abg2 pilot yg segak lagi kacak bergaya. smart bebeh~! kakak2 stewardess tu pon cun melecun meletop cam mercun pop2. haha
sgt2 bez kalo keje cam dorg tu. ley g melancong skali. wuhuuu~ best best best~!! :D

cik helena said... [Reply to comment]

kehkehkeh..dorang tu sosial sangat lah.heeee

Rebelle Me said... [Reply to comment]

boleh dapat kalau ciri-ciri yang diorang nak ada kat you..
tak dapat MAS, try la FireFly plak..hihihi

twinkle twinkle said... [Reply to comment]

ahha betul2,,kbyakan pilot hensem2 :D

Cik_Shiqah said... [Reply to comment]

hahaha. mungkin pilot2 n stewardess ni dilahirkan utk mnjdi hensem dan cntik2. hehehe :p

tpi ada ye yg hensem/cantik walaupun bkn antara 2 tuh. wee~

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

fuhhh~ klu stewardess korea lg comel~~ ha3~ ^_^

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@ieqa
alamak !
law adjust tuk ieqa nty akk nganga je la.
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@cahaya kekuatanku
aha. sambil keje sambil melancong free kan kan.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@cik helena
agak la.
tapi semua mcm tuh ea?

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Rebelle Me
wahh~ i xckop cntek la tuk dorg.
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@twinkle twinkle
jum jum tackle nak x?
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Cik_Shiqah
aha ade jgk tp obvious la mereka tuh.
sexy dan cantek.
bergaye dan kacak.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@NuSaNa NoSa 91
tuh xyah ckp la keen.
lg la comel.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.