Sunday, December 26, 2010

Pangkor Day 1 !

hi readers ! ohoho. gile lame gak aku tak update. dalam keadaan emosi yang kurang stabil eh cop bukan bukan tapi aku yang tak stabil. kejap sehat kejap saket. so bile bukak new post macam bengong jap ape aku nak taep ni. blogwalking pon tak sempat buat ag. sorry guys ! nanty aku pegy blog korang oke. i promise !

sekarang nih aku berada kat purnama beach resort pangkor. online pakai wifi resort. sempat plak kan kan. ceh ! bertolak pagi tadi dari kl, ikot jalan lame so amek mase lame jugak la nak sampai lumut. da sampai tuh ade la dalam tengahari buta pastu jenuh jugak nak carik tempat nak simpan kete. biase la orang first time sampai sini memang tataw but last last parking kat masjid jew but berbayar oke.

owh aku macam malas la nak cite banyak banyak jadi ape kate korang tengok picture je. HAHA.

time nih mase beratur tunggu feri. ramai kan kan orang nak pegy pangkor. naek feri kalau pegy balek RM 10 jew yer. tak mahal pon pastu ade la dalam 15 minit kowt atas feri. aku hentam je pasal aku tak tengok jam plak plus kepale aku macam pening pening lalat.

sepanjang atas feri aku nampak gak pulau laen yang tade penghuni seperti manusia dan rumah rumah nelayan. pastu da sampai jeti pangkor kene naek kereta sewa atau lebeh dikenali sebagai teksi yer. semua kereta sewa kaler van pink oo tapi aku lupa amek gambar. sok aku tunjuk taw.

lepas check in letak beg semua semua. petang tadi jalan jalan kat kedai souvenir kedai makan dan pantai air dy jernih cantek tuh. budak 3 ekor nih ape lagi dengan laju jew terjun laut siap maen tanam tanam lagi dekat pasir pantai. =.=

pastu sempat jugak tangkap gambar sunset. cantek oo tahengat. ceh ceh ko tengah promote pangkor kew nih cimi ? oke sekarang aku tengah makan kat resort punya restaurant. eh cop mane aku punya picture nih tak de pulak kan kan. aku kan tak suke bergambar HAHA pentipu cimi nih. aku save tuh next entri la.

oke TO BE CONTINUE tuh hari esok ! ape agaknya aktiviti aku kat sini.

** malaysia bola da DUA kali GOL lah !
** eh kalau ayat aku tunggang langgang jangan pening yer. patu panjang jela jela maap yer.

18 Comments:

SheY PuLL said... [Reply to comment]

malaysa 3-0 indonesia..

huhuh behs la..xtau bile dpat holiday mcm niew

Ain Zulaikha said... [Reply to comment]

huwaaaa cimi pergi tak ajak an an an? cmni lah kawan an an an... hehe gud nite cimi :)

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

ah jeles!

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

cimi~~ gi bercuti xajak.. enjoy urself~ btw, jgn lupa belikn keen buah tgn tau.. hik3~ ^_^

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said... [Reply to comment]

holiday??
wau.........

Fitrihadi.com said... [Reply to comment]

woahh syoknya!! aku nak baju pangkor sekilo heehee

Miza Yusof said... [Reply to comment]

bestnya. dh lama tak pergi pangkor.

twinkle twinkle said... [Reply to comment]

besnye dpt becuti,jeles2 :)

jfook said... [Reply to comment]

I never been to Pangkor before.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@SheY PuLL
yeah msia cool.

alaa, cr mase free je. shari pon oke pegy cni.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Ain Zulaikha
alamak ain.
cmne kite nk ajak.
kn jauh.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
pdn muke !
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@NuSaNa NoSa 91
thx keen.
haha.
nk pasir pangkor x?
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
ko pon holiday bagai aku tgk.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Fitrihadi.com
baju?
ko nk jual ke?

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Miza Yusof
mmg sgt3 best.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@twinkle twinkle
heee.
cpt crik mse g bcuti.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@jfook
try and go la.
best place ever.
:)

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.