Wednesday, December 22, 2010

Rapunzel.

i adore her.
walaupun dy adalah watak dalam cite kartun. tapi aku suke gile.
cite da lapuk baru nak buka cimi nih. ceh so what kan, tetibe baru teringat. itu hari beberape minggu yang lepas kot aku pegy mid semate mate mahu tengok wayang cite repunzel. HAHA. repunzel tuh cite kartun yer pakcikpakcik makcikmakcik atokatok neneknenek. eh hari hari pon pegy mid. mid tuh 5minit jew dari uma aku tuh pasal la aku selalu pilih wayang kat sana. eh padahal aku teman adek aku datink. gile best la cite repunzel nih bagi kanakkanak ribena seperti aku. penah plak aku kate cite kartun tak best, oke sebab aku otak kartun kan kan. nanty dy mesty kua dekat channel disney lak kan mari tengok lagi. HAHA.

eh nih muke rapunzel aku si mate hijau dengan gaye model bosan tunggu nak masok wayang lame sebab beli tiket awal lambat sangat. kaki da la saket nak jalan jalan semua kedai memang mimpi la. duduk lepak minom kat foodcourt jela. HAHA. daydreaming la cimi.

32 Comments:

ahsfantasy24 said... [Reply to comment]

Saya tengok macam kamu nei seorang
blogger yang peramah..

ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
g tgk kt:

http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

Tahniah, kamu seorang yang peramah!

(:
:)
(:
:)

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

pheewwiittt~ will u marry me, cik rapunzel?? hik3~ ^_^

ieqa said... [Reply to comment]

worr mau tengok Rapunzel jugakkk!
tapi tak berkesempatan lagi~ huhu

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@ahsfantasy24
thx dear !
:))

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@NuSaNa NoSa 91
owh i will.
lalala~

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@ieqa
xpe3 nty g tgk taw.
:D

BENA said... [Reply to comment]

ari tu adk bena ajak tgk cte ni. tapi bena nganjen2 sebab nk tgk cte katun . HAHAHAHA :)

cik helena said... [Reply to comment]

teringin nak sim[an rambut panjang cenggitu :P

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

jom cr bunga ajaib tu.. pastu ko minum.. bersinar2 rambut ko.. then aku pggil ko 'blondie'.. ok? hahahaha..

iRa~" said... [Reply to comment]

suka juga!
tp xdpt tgk lagi..
sob3..:((

Ain Zulaikha said... [Reply to comment]

kan bagus kalau dia manusia kan.. heheh

Fitrihadi said... [Reply to comment]

aku tengah simpan rambut panjang sekarang ni haahaa tapi tatau akan bertahan sampai bila..tunggu :p

BLADE EDGE said... [Reply to comment]

salam...

saya just blogwalking. baru tahu pasal blog ni...

anyway kalo ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE

ahsfantasy24 said... [Reply to comment]

comel ngat rapunzel,
so sweet its story ^^,

I.Hazwani said... [Reply to comment]

Waa nak tengok tapi sampai skrg tak ter-tengok lagi :'( sobsob

Trah Wann said... [Reply to comment]

Alorhh nak tengok cite ni tapi mak tak bagi , die kte mcam budak budak je :'((((

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@BENA
uih !
katun best taw.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@cik helena
simpan simpan !
jgn potong taw.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
okeh bebeh !!
haha.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@iRa~"
ehehe.
pegy la tgk syg.
best oke.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Ain Zulaikha
ahaha.
msty dy lg cantek n femes.
ngee~

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Fitrihadi
ahaha !
ak nk tgk naek sem nih !

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@BLADE EDGE
thx 4 visiting !
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@ahsfantasy24
ahaha !
sweet sgt.
geram kte tgk.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@I.Hazwani
pegy tgk cpt !
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Trah Wann
adeh.
ckp kt mak cite katus best oke.
:D

grOundnUt said... [Reply to comment]

ahaksss...repunzel the bestt!^^

intanurulfateha said... [Reply to comment]

nak tgk ceta neh T________T

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@grOundnUt
yup !
:D
da tgk jgk ye.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@intanurulfateha
pegy check kat gsc or tgv ade lagik tayang x. law tade beli cd jela syg.
bole tgk dgn chacha.
:)

Encik Psychopath said... [Reply to comment]

tak tgk lg. busynya :(

padle said... [Reply to comment]

ala..nak tgk gak....:(

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.