Rapunzel.

i adore her.
walaupun dy adalah watak dalam cite kartun. tapi aku suke gile.
cite da lapuk baru nak buka cimi nih. ceh so what kan, tetibe baru teringat. itu hari beberape minggu yang lepas kot aku pegy mid semate mate mahu tengok wayang cite repunzel. HAHA. repunzel tuh cite kartun yer pakcikpakcik makcikmakcik atokatok neneknenek. eh hari hari pon pegy mid. mid tuh 5minit jew dari uma aku tuh pasal la aku selalu pilih wayang kat sana. eh padahal aku teman adek aku datink. gile best la cite repunzel nih bagi kanakkanak ribena seperti aku. penah plak aku kate cite kartun tak best, oke sebab aku otak kartun kan kan. nanty dy mesty kua dekat channel disney lak kan mari tengok lagi. HAHA.

eh nih muke rapunzel aku si mate hijau dengan gaye model bosan tunggu nak masok wayang lame sebab beli tiket awal lambat sangat. kaki da la saket nak jalan jalan semua kedai memang mimpi la. duduk lepak minom kat foodcourt jela. HAHA. daydreaming la cimi.

32 comments:

ahsfantasy24 said...

Saya tengok macam kamu nei seorang
blogger yang peramah..

ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
g tgk kt:

http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

Tahniah, kamu seorang yang peramah!

(:
:)
(:
:)

NuSaNa NoSa 91 said...

pheewwiittt~ will u marry me, cik rapunzel?? hik3~ ^_^

ieqa said...

worr mau tengok Rapunzel jugakkk!
tapi tak berkesempatan lagi~ huhu

✿ CikCimi said...

@ahsfantasy24
thx dear !
:))

✿ CikCimi said...

@NuSaNa NoSa 91
owh i will.
lalala~

✿ CikCimi said...

@ieqa
xpe3 nty g tgk taw.
:D

BENA said...

ari tu adk bena ajak tgk cte ni. tapi bena nganjen2 sebab nk tgk cte katun . HAHAHAHA :)

cik helena said...

teringin nak sim[an rambut panjang cenggitu :P

Heidi Shafiq said...

jom cr bunga ajaib tu.. pastu ko minum.. bersinar2 rambut ko.. then aku pggil ko 'blondie'.. ok? hahahaha..

iRa~" said...

suka juga!
tp xdpt tgk lagi..
sob3..:((

Ain Zulaikha said...

kan bagus kalau dia manusia kan.. heheh

Fitrihadi said...

aku tengah simpan rambut panjang sekarang ni haahaa tapi tatau akan bertahan sampai bila..tunggu :p

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking. baru tahu pasal blog ni...

anyway kalo ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE

ahsfantasy24 said...

comel ngat rapunzel,
so sweet its story ^^,

I.Hazwani said...

Waa nak tengok tapi sampai skrg tak ter-tengok lagi :'( sobsob

Trah Wann said...

Alorhh nak tengok cite ni tapi mak tak bagi , die kte mcam budak budak je :'((((

✿ CikCimi said...

@BENA
uih !
katun best taw.

✿ CikCimi said...

@cik helena
simpan simpan !
jgn potong taw.

✿ CikCimi said...

@Heidi Shafiq
okeh bebeh !!
haha.

✿ CikCimi said...

@iRa~"
ehehe.
pegy la tgk syg.
best oke.

✿ CikCimi said...

@Ain Zulaikha
ahaha.
msty dy lg cantek n femes.
ngee~

✿ CikCimi said...

@Fitrihadi
ahaha !
ak nk tgk naek sem nih !

✿ CikCimi said...

@BLADE EDGE
thx 4 visiting !
:)

✿ CikCimi said...

@ahsfantasy24
ahaha !
sweet sgt.
geram kte tgk.

✿ CikCimi said...

@I.Hazwani
pegy tgk cpt !
:D

✿ CikCimi said...

@Trah Wann
adeh.
ckp kt mak cite katus best oke.
:D

grOundnUt said...

ahaksss...repunzel the bestt!^^

intanurulfateha said...

nak tgk ceta neh T________T

✿ CikCimi said...

@grOundnUt
yup !
:D
da tgk jgk ye.

✿ CikCimi said...

@intanurulfateha
pegy check kat gsc or tgv ade lagik tayang x. law tade beli cd jela syg.
bole tgk dgn chacha.
:)

Encik Psychopath said...

tak tgk lg. busynya :(

padle said...

ala..nak tgk gak....:(