Tuesday, December 21, 2010

Realiti & Fantasi !

hoyeyyy~ segmen by cik yaya yer untuk bebudak pink. yang segmen pecahkan ais pink tuh aku tak buat pasal dan dan la kantoi plak semua nanty kan. HAHA. tapi segmen nih aku join la.

realiti !
ini realiti dan aku akan dapat kan jugak. sebab bile aku kate aku nak aku tetap nak jugak. gile kan budak nih. aku jumpa gambar tuh kat blog mane tah siap ade nombor tempahan lagi. mintak mintak bapak tak bace blog aku.

fantasi !
"owh putera raje kacak datang dan kawen la dengan saye." "tak pun stefan salvatore mari kite kapel nak?" aku nak yang kacak vampire macam mereka berdua. ouch cair macam air paip melempah lempah la aku. dem memang masok mimpi la cimi. sape plak nak kat ko tawu tak? ko ingat kau cantek bagai rapunzel. rapunzel memang cantek lagik comel walaupun ia kartun dengan mata bulat dan muke innocent macam kat bawah tuh. aku nih memang otak kartun lar. owh stop daydreaming cimi.

pica searching at google.

10 Comments:

a n a s t a s y e a said... [Reply to comment]

Anastasyea sekarang pun guna Myvi .. =)

p/s: Untuk makluman anda .. entry Saya Nak Follow Blog Anda .. Sila Tinggalkan URL Blog Di sini! ditujukan khas kepada follower blog anastasyea sahaja, sebagai membalas budi dan menghargai salam perkenalan dari mereka. Tapi tak apa .. saya follow juga blog ini. Nanti kalau anda ada masa .. silalah follow blog anastasyea juga ye! =)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@a n a s t a s y e a
kaler pink gk ke? @.@

ps: kite mmg da follow la syg. :)

.cik yaya. said... [Reply to comment]

ouh! nape semua gilakan myvi pink ini? hehhee thanks buat entry ni eh..terjah la blog lain yek

anamizu said... [Reply to comment]

wahhh3 nak kawen dgn si mamat kacak tu ek??? sweet je..hik3

salam kenal dari cik ana GBP ^^
dah lame folow cik mimi rupenye..hihi

Fitrihadi said... [Reply to comment]

aku pun nak keta gak.. kalau nak beli, beli ar dua.. satu lagi tu faham2 ar untuk sapa heehee :p

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

heidi salvatore nak?

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@.cik yaya.
oke yaya.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@anamizu
hi ana.
slm knl jgk.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Fitrihadi
msty tok ko kn.
baeknyer aku kn kn.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
bile ko tuka nama?
:P

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.