Sape Nak Saye?

hah hah cepat cepat angkat kaki. HAHA. hotak ko cimi. euuuwww~ sopan tak sopan tak aku. gile sopan dengan kebaye hijau pastu selendang lilit lilit hijau. nih last a few day aku and family balek kampung kat taiping pasal nak buat kenduri doa selamat. pastu aku carik carik baju kurung kat rumah tak jumpa mane tah campak. separuh lagi kat melake plak tuh. bile nampak baju hijau nih aku pun pakai capai hentam je la janji baju sopan kan kan. menghormati majlis kate. ouch nih baju raye aidilfitri 2tahun lepas rasenye. gile gatal merenyam nak buat baju kebaye last last 3 4 kali je aku pakai. ceh muat lagi pulak tuh. eh macam plak aku nih gemok sangat padahal berat pon tak penah naek. =.="

17 comments:

intanurulfateha said...

cantik!

Fatin Rahmat said...

muat lagi eh baju raye 2tahun lepas? hehe kagum! :)

Heidi Shafiq said...

gedik tul org tua ni.. :P

iRa~" said...

hehe..tah mcm la gemux sgt..
ok ape pkai kebaya..
sweet je..hee
cimi blaja kat melaka ke?

Fitrihadi said...

hi kak cimi! nak aku tolong promote ka?? bleh ja.. free of charge! heehee

ViralCurl said...

Nak nasi ayam penyet ! =D

ViralCurl said...
This comment has been removed by the author.
Ujang9897 said...

g tempah lg baju kebaya..hee

cik helena said...

berat pon tak penah naik!kagumnyaa!heee

✿ CikCimi said...

@intanurulfateha
thx syg !
:P

✿ CikCimi said...

@Fatin Rahmat
aha. berat same je. mmg le muat.
:D

✿ CikCimi said...

@Heidi Shafiq
ko dengki kan atok !
grr~

✿ CikCimi said...

@iRa~"
heee~
aha belaja kt melake.
npe ira?

✿ CikCimi said...

@Fitrihadi
aha.
KAK la sgt kn.
ADEK fit nih baek betol la.
:P

✿ CikCimi said...

@ViralCurl
tade hal.
jum datink !
:P

✿ CikCimi said...

@Ujang9897
ngee~
mmg nk tp risau xpki je.
:DD

✿ CikCimi said...

@cik helena
kagum pulak.
tulang je nih cmne?