Wednesday, December 15, 2010

Sape Nak Saye?

hah hah cepat cepat angkat kaki. HAHA. hotak ko cimi. euuuwww~ sopan tak sopan tak aku. gile sopan dengan kebaye hijau pastu selendang lilit lilit hijau. nih last a few day aku and family balek kampung kat taiping pasal nak buat kenduri doa selamat. pastu aku carik carik baju kurung kat rumah tak jumpa mane tah campak. separuh lagi kat melake plak tuh. bile nampak baju hijau nih aku pun pakai capai hentam je la janji baju sopan kan kan. menghormati majlis kate. ouch nih baju raye aidilfitri 2tahun lepas rasenye. gile gatal merenyam nak buat baju kebaye last last 3 4 kali je aku pakai. ceh muat lagi pulak tuh. eh macam plak aku nih gemok sangat padahal berat pon tak penah naek. =.="

17 Comments:

intanurulfateha said... [Reply to comment]

cantik!

Fatin Rahmat said... [Reply to comment]

muat lagi eh baju raye 2tahun lepas? hehe kagum! :)

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

gedik tul org tua ni.. :P

iRa~" said... [Reply to comment]

hehe..tah mcm la gemux sgt..
ok ape pkai kebaya..
sweet je..hee
cimi blaja kat melaka ke?

Fitrihadi said... [Reply to comment]

hi kak cimi! nak aku tolong promote ka?? bleh ja.. free of charge! heehee

ViralCurl said... [Reply to comment]

Nak nasi ayam penyet ! =D

ViralCurl said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Ujang9897 said... [Reply to comment]

g tempah lg baju kebaya..hee

cik helena said... [Reply to comment]

berat pon tak penah naik!kagumnyaa!heee

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@intanurulfateha
thx syg !
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Fatin Rahmat
aha. berat same je. mmg le muat.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
ko dengki kan atok !
grr~

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@iRa~"
heee~
aha belaja kt melake.
npe ira?

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Fitrihadi
aha.
KAK la sgt kn.
ADEK fit nih baek betol la.
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@ViralCurl
tade hal.
jum datink !
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Ujang9897
ngee~
mmg nk tp risau xpki je.
:DD

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@cik helena
kagum pulak.
tulang je nih cmne?

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.