Thursday, December 16, 2010

T.E.N.G.S Xett !!

.SCHEDULE POST.
kiut tak comel tak? baek korang cakap YER. bagus ! HAHA. gile jahat kan aku nih. ah tapi bagi aku cantek kiut miut kacak jew sebab aku yang order. aku order lame da tapi tak rushing pon sebab aku taw xett buzy keje ag laja ag kan kan yunk kan. so bile da siap rase tak sabar taw nak tengok. mule ingat nak pegy amek sendiri jew if aku ade kat melake tapi memandangkan da balek kl pasal banyak sangat hal tak dapat nak date dengan xett. HAHA. tapi nanty kite date taw sebab ade hutang ag 2ringgit malaysia. eh cop suke haty jew aku panggil xett jew padahal jumpa beliau baru sekali mase gath blogger kat melake tuh. maka kene panggil beliau KAKAK nih. oke kalau korang nak order jugak kan bole pegy blog or blogshop KAKAK xett nih taw. murah je tak tipu taw. HAHA. btw KAKAK xett thx again taw taw pastu kasi kite free gift pastu sampul yang wangi wangi ceh buka poslaju siap cium ag depan abang posmen eh cium sampul tuh la. dan sekarang suda gantung gantung dekat hp dan beg jalan jalan. TENGS !

24 Comments:

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

kain spender xett santek.. :P

chuu said... [Reply to comment]

kawaiiiii., felt craft nih!

intanurulfateha said... [Reply to comment]

nak jugak!!!!!!

Aizuddin Hanis said... [Reply to comment]

cantek (terpaksa ckp cantek jg hati kawan)..hahaha

Aweyn said... [Reply to comment]

eh kiut nye. bak satu! :D

Hanisah Safian said... [Reply to comment]

comelnyooooooooo :)

isma said... [Reply to comment]

kak cimi nak satu....huhuhhuh

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
aku repot kat xett.
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@chuu
aha.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@intanurulfateha
pegy order !
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Aizuddin Hanis
cis.
hampeh la din nih.
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Aweyn
bole3.
aweyn pny bday bl kte pos.
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Hanisah Safian
yup.
thx to tukang jahit.
:)

eryza said... [Reply to comment]

comelnya~~ ^_^

iRa~" said... [Reply to comment]

handmade ke cimi??
i likeeee..:D

Cikbelog said... [Reply to comment]

owh sangat comel dan cute miut.hehe >_<

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

byknya~~ cimi nk jual blek ke?? hik3~ ^_^

Cik_Shiqah said... [Reply to comment]

woahhh cutenyer!
akk post kt cni satu! hahaha :D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@eryza
like i said.
:))

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@iRa~"
aha.
handmade.
member blogger yang buat kan.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Cikbelog
:)
tawu tape.
geram jep tgk.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@NuSaNa NoSa 91
xde la yunk oi.
nk bg kt member3.
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Cik_Shiqah
hahaha.
bole bole.
:P

ieqa said... [Reply to comment]

worr COMEL COMEL!
mau bole? hahaa :P

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.