T.E.N.G.S Xett !!

.SCHEDULE POST.
kiut tak comel tak? baek korang cakap YER. bagus ! HAHA. gile jahat kan aku nih. ah tapi bagi aku cantek kiut miut kacak jew sebab aku yang order. aku order lame da tapi tak rushing pon sebab aku taw xett buzy keje ag laja ag kan kan yunk kan. so bile da siap rase tak sabar taw nak tengok. mule ingat nak pegy amek sendiri jew if aku ade kat melake tapi memandangkan da balek kl pasal banyak sangat hal tak dapat nak date dengan xett. HAHA. tapi nanty kite date taw sebab ade hutang ag 2ringgit malaysia. eh cop suke haty jew aku panggil xett jew padahal jumpa beliau baru sekali mase gath blogger kat melake tuh. maka kene panggil beliau KAKAK nih. oke kalau korang nak order jugak kan bole pegy blog or blogshop KAKAK xett nih taw. murah je tak tipu taw. HAHA. btw KAKAK xett thx again taw taw pastu kasi kite free gift pastu sampul yang wangi wangi ceh buka poslaju siap cium ag depan abang posmen eh cium sampul tuh la. dan sekarang suda gantung gantung dekat hp dan beg jalan jalan. TENGS !

24 comments:

Heidi Shafiq said...

kain spender xett santek.. :P

chuu said...

kawaiiiii., felt craft nih!

intanurulfateha said...

nak jugak!!!!!!

Aizuddin Hanis said...

cantek (terpaksa ckp cantek jg hati kawan)..hahaha

Aweyn said...

eh kiut nye. bak satu! :D

Hanisah Safian said...

comelnyooooooooo :)

isma said...

kak cimi nak satu....huhuhhuh

✿ CikCimi said...

@Heidi Shafiq
aku repot kat xett.
:P

✿ CikCimi said...

@chuu
aha.
:)

✿ CikCimi said...

@intanurulfateha
pegy order !
:P

✿ CikCimi said...

@Aizuddin Hanis
cis.
hampeh la din nih.
:P

✿ CikCimi said...

@Aweyn
bole3.
aweyn pny bday bl kte pos.
:P

✿ CikCimi said...

@Hanisah Safian
yup.
thx to tukang jahit.
:)

eryza said...

comelnya~~ ^_^

iRa~" said...

handmade ke cimi??
i likeeee..:D

Cikbelog said...

owh sangat comel dan cute miut.hehe >_<

NuSaNa NoSa 91 said...

byknya~~ cimi nk jual blek ke?? hik3~ ^_^

Cik_Shiqah said...

woahhh cutenyer!
akk post kt cni satu! hahaha :D

✿ CikCimi said...

@eryza
like i said.
:))

✿ CikCimi said...

@iRa~"
aha.
handmade.
member blogger yang buat kan.
:)

✿ CikCimi said...

@Cikbelog
:)
tawu tape.
geram jep tgk.

✿ CikCimi said...

@NuSaNa NoSa 91
xde la yunk oi.
nk bg kt member3.
:P

✿ CikCimi said...

@Cik_Shiqah
hahaha.
bole bole.
:P

ieqa said...

worr COMEL COMEL!
mau bole? hahaa :P