Saturday, December 18, 2010

Zairie Perlukan 50 Bloggers!


ouch 1st tyme pegy blog zairie tuh pon tawu dari blog ain zulaikha. ehehe. so join la peluang yang zairie buat tuh. bukan senang kan nak ade dalam senarai bloglist gempak blogger 2011 zairie kan then bole jugak kenal blogger blogger laen tambah eratkan silatulrahim. let's grab the opportunities guys. kalau korang nak join jugak bole pegy blog zairie oke.

** aku rase ayat aku macam tunggang langgang je kan. =.="

5 Comments:

Raji berkata said... [Reply to comment]

owh nnti kira dia tlg promotekan blog kita eh?
hohoho cmbest jer ;D

Aweyn said... [Reply to comment]

oh ni..
yg nk buat akademi blog tu kan? :)
kalo x silap. hehe

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

err.. klu join dpt ape?

Zairie Husin said... [Reply to comment]

thanks cimi.. nice blog.. sdp lagu kat blog awak nie.. =)

sya hassan said... [Reply to comment]

erm.. nanti leyh promote blog kite an?? gud idea! :D

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.