Bersocial.

hari kamis yang lepas semalam tade kelas. sebab tade kelas adelah kerane Tun Mahathir datang utem. memandangkan aku masok kelas tahun satu, budak tahun satu wajib hadir. tapi aku kan tahun dua jadi selamat berguling guling dalam bilek. HAHA.
petang tuh sara ajak pegy karok dekat melake mall. malas pegy jauh jauh kang takot balek lambat. dalam pukul 3 suku kami turun pegy tunggu bus kat depan kedai mamak. ni la first tyme aku naek bus awam keluar dari kolej kediaman ke tempat jalan jalan. pergh~ rase macam teruja tapi sebenarnya jakun. macam macam soklan aku tanya kat sara. "bus tuh benti kat mane?" "ia lalu jalan mane?" "tambang berape?" "nanty dy pusing ikot sana tak?" "nanty dy ade tulis melake mall ke?" aku rase sara pun pening nak jawab. yela aku curious la bus tuh lalu mane ikot mane. melake mall tuh bukan jauh, depan mbmb and jusco je. eh nama bus aku naek tuh "bus tuah". naseb baek la bus penoh. kalau kosong memang aku nak amek gambar la jadik bukti. sebab kat bus stop tadi da bergambar bagai. HAHA. korang nampak tak muke sara yang teruja kat atas tuh. kang letak muke aku mesty korang gelak, jadi aku letak muke sara. eh macam suci la plak mukenya kan. sebenarnya camera trick je nih sebab camera hp aku memang suke buat gambar jadi suci. HAHA.

21 comments:

intanurulfateha said...

tibe3 teringat cimi penah sesat dlm MC :P

miss u so muchhh!!!!!!!
nk gmbr!!!

intanurulfateha said...

tibe3 teringat cimi penah sesat dlm MC :P

miss u so muchhh!!!!!!!
nk gmbr!!!

popo said...

hai sara

lieya orange M.I. said...

best la dapat u kat utem..leh hang out kat melaka town tu...
lieya kat uum ni, mati kutu kat kolej..huhuu

Cik_Shiqah said...

haha bestnya jln2,
kalau nama bas tuh bas tuah,
msti org yg naik bas tuh bertuah.
ngahahaha ;D

applemasam said...

tibe-tibe rase bersalah xjoin korg..=,= cian korg kene naek bus..:((

Ana Farhana said...

naik bus Tuah...
memang bertuah...

Heidi Shafiq said...

batak bas?

budak kampong said...

ermmm...

bukudiarysofea said...

batak bas ! hahahha
kenapa aku jadi mangsee !!

✿ CikCimi said...

@intanurulfateha
miss u too syg!
hr3 jmpa pn rndu kn.

✿ CikCimi said...

@popo
hi popo !
:DD

✿ CikCimi said...

@lieya orange M.I.
ala syg~
hr3 jln pn bosan.
tp law ade trnport best la.
:D

✿ CikCimi said...

@Cik_Shiqah
ahaha.
tuah taw.

✿ CikCimi said...

@applemasam
xpe.
kite kne laja jgk.
:")

✿ CikCimi said...

@Ana Farhana
aha.
nty nk bwk ana plak.
:D

✿ CikCimi said...

@Heidi Shafiq
suke hati la.
:P

✿ CikCimi said...

@budak kampong
=.="

✿ CikCimi said...

@bukudiarysofea
muke ko suci~

ieqa said...

nak berkarok jugakkkk! ngeeee

✿ CikCimi said...

@ieqa
nk jgkkk dgr suara ieqa !!
:P