Saturday, January 22, 2011

Bersocial.

hari kamis yang lepas semalam tade kelas. sebab tade kelas adelah kerane Tun Mahathir datang utem. memandangkan aku masok kelas tahun satu, budak tahun satu wajib hadir. tapi aku kan tahun dua jadi selamat berguling guling dalam bilek. HAHA.
petang tuh sara ajak pegy karok dekat melake mall. malas pegy jauh jauh kang takot balek lambat. dalam pukul 3 suku kami turun pegy tunggu bus kat depan kedai mamak. ni la first tyme aku naek bus awam keluar dari kolej kediaman ke tempat jalan jalan. pergh~ rase macam teruja tapi sebenarnya jakun. macam macam soklan aku tanya kat sara. "bus tuh benti kat mane?" "ia lalu jalan mane?" "tambang berape?" "nanty dy pusing ikot sana tak?" "nanty dy ade tulis melake mall ke?" aku rase sara pun pening nak jawab. yela aku curious la bus tuh lalu mane ikot mane. melake mall tuh bukan jauh, depan mbmb and jusco je. eh nama bus aku naek tuh "bus tuah". naseb baek la bus penoh. kalau kosong memang aku nak amek gambar la jadik bukti. sebab kat bus stop tadi da bergambar bagai. HAHA. korang nampak tak muke sara yang teruja kat atas tuh. kang letak muke aku mesty korang gelak, jadi aku letak muke sara. eh macam suci la plak mukenya kan. sebenarnya camera trick je nih sebab camera hp aku memang suke buat gambar jadi suci. HAHA.

21 Comments:

intanurulfateha said... [Reply to comment]

tibe3 teringat cimi penah sesat dlm MC :P

miss u so muchhh!!!!!!!
nk gmbr!!!

intanurulfateha said... [Reply to comment]

tibe3 teringat cimi penah sesat dlm MC :P

miss u so muchhh!!!!!!!
nk gmbr!!!

popo said... [Reply to comment]

hai sara

lieya orange M.I. said... [Reply to comment]

best la dapat u kat utem..leh hang out kat melaka town tu...
lieya kat uum ni, mati kutu kat kolej..huhuu

Cik_Shiqah said... [Reply to comment]

haha bestnya jln2,
kalau nama bas tuh bas tuah,
msti org yg naik bas tuh bertuah.
ngahahaha ;D

applemasam said... [Reply to comment]

tibe-tibe rase bersalah xjoin korg..=,= cian korg kene naek bus..:((

Ana Farhana said... [Reply to comment]

naik bus Tuah...
memang bertuah...

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

batak bas?

budak kampong said... [Reply to comment]

ermmm...

bukudiarysofea said... [Reply to comment]

batak bas ! hahahha
kenapa aku jadi mangsee !!

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@intanurulfateha
miss u too syg!
hr3 jmpa pn rndu kn.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@popo
hi popo !
:DD

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@lieya orange M.I.
ala syg~
hr3 jln pn bosan.
tp law ade trnport best la.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Cik_Shiqah
ahaha.
tuah taw.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@applemasam
xpe.
kite kne laja jgk.
:")

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Ana Farhana
aha.
nty nk bwk ana plak.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
suke hati la.
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@budak kampong
=.="

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@bukudiarysofea
muke ko suci~

ieqa said... [Reply to comment]

nak berkarok jugakkkk! ngeeee

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@ieqa
nk jgkkk dgr suara ieqa !!
:P

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.