Disaster Mood !

disaster month + disaster mood = me ! gile la a few day nih keje nak mengamuk je. dah macam puting beliung pun ade. eh perempuan kalau datang PMS memang macam nih ke? TAK oke ! aku TAK macam nih tapi bulan nih macam disaster plak. dah 3 hari tapi sengugut tak hilang lagik. class dah la pack je. satu lecture pun tak masuk lekat kat otak. kalau buat quiz mengejut memang aku hantar kertas kosong jawabnye. pastu kalau bole sape yang cakap dengan aku semua aku nak telan hidup hidup. kesian gile kat encik BOYFEE sebab kene marah tak tentu pasal. kesian jugak kat budak nih sebab terlepas marah tetibe. naseb je budak nih plak balek umah tak de dalam bilek, kalau tak kompem dengan dy sekali aku telan. HAHA. muke sekarang nak ketat padat sarat je tapi memang naseb la kalau aku senyum tuh sebab tuh senyum tak sengaje la tuh. tak pun senyum sebab nampak pakwe kacak tengah jalan. eh sengal la aku nih. owh sorry oke korang bile aku TERmarah TAK tentu pasal je.
eh tadi aku TERstalk page fb orang zaman kebelakang tuh. he crossed my mind mase aku tengah best best bersiram. dem ! aku tak penah add dy pun dan naseb la dy tak hide wall so aku view older older older and older older sampai wallpost awal tahun lepas bulan febuari. gile ape kau nih cimi? eh tah apsal aku stalk dy nih. tapi so far life dy sangat oke dan bagus. dulu dulu aku penah cuba tegur dy kat ym tapi dy senyap je maybe he just ignore the buzz and message, eh tapi aku tegur pun bukan sebab nak kacau hidup dy ke ape oke. birthday dy pon aku pernah wish taw. nak tanya khabar dy baek ke tak. mane taw da mati tapi aku tak taw kan kan. HAHA. choi~ dari dulu sampai sekarang kejam aku sama jugak. walaupun aku pernah benci dy tapi perempuan can forgive but cannot forgot ma. aku rase dy tak penah bace blog aku jadik suka hati la nak cite pasal dy sekali sekala. eh da la cimi membebel, banyak menda laen nak buat. grrr~

13 comments:

bukudiarysofea said...

saya first komen!

okay2. aku nak teka kang takot salah plak. so i keep it to myself jela. haha. & seb bek aku balik ruma time ko pms law ta mampus aku kene makan. huh. wek!

saya cantek dan saye gebu dan saye perasan! kehkehkeh

Syida Zainordin said...

PMS begitulah :)
kul dier :)

Heidi Shafiq said...

anak ikan mak... cimi ade anak aikan... wuu wuu~

aleen aiden said...

mak aih,3ari tp senggugut xilang lagik?yg 2 boley tahan disaster.memang bley affect mood kot.hu3

NuSaNa NoSa 91 said...

salam la kita cimi.. rasanya bulan ni, 1st time pms keen teruk.. rasa emo gila2.. huk3~ T__T

btw, be happy.. ^_^

betul tuh.. pompuan mmg jrg bleh lupakan sesuatu.. =.=

Rebelle said...

oh oh.. i tak layan ex bf yang tak layan i.. hehe..

Rebelle said...

(:

✿ CikCimi said...

@bukudiarysofea
eh ape kaitan.
=.="

✿ CikCimi said...

@Syida Zainordin
tawu xpe.
T_T

✿ CikCimi said...

@Heidi Shafiq
senyap la gile.

✿ CikCimi said...

@aleen aiden
aha.
en bf la jd mgsa keadaan.
:D

✿ CikCimi said...

@NuSaNa NoSa 91
keen pn sama k syg.
be happy.
:)

✿ CikCimi said...

@Rebelle
ehehe.
i xlyn pn tp sj nk stalk.
:D