EggTart KFC.

owh sorry yer aku memang less update sekarang sebab sibuk baru masuk sem. eh sibuk sangat la. aku pun tak tawu la tapi thanx pada korang yang datang singgah bace tuh. nanty aku pegy blog korang plak oke.

eh nih nak cite pasal eggtart kfc. sedap weh siyes tak tipu. aku memang peminat tegar eggtart. first tyme aku makan tahun lepas mase adek aku beli kfc untuk family tuh lepas tuh tiap kali nampak kfc aku pun pegy la nak beli tapi mane ade sengal. cis ! bile aku search kat internet rupanya eggtart kfc nih ade kat certain kfc kat kl jep oke. kat negeri laen mane ade. apsal la kfc nih ngokngek sangat macam mane la pelanggan nak try test cube rase kan. dan kat kl plak bukan semua kfc ade oke tapi certain certain kfc sahaje yer.

dari kiri si kurus intan, si gemok heidi shafiq dan si sara senget.
eh tiga tiga blogger.

ehehe. banyak aku membebel ea. oke sebenarnya semalam semalam intan pegy kl jumpa the gojes kan. then lepas tuh aku pun kirim kat intan. tak berharap sangat intan akan beli tapi bile beliau call kate "cimi, kite da belikan taw. kite sampai dalam kul 8." rase cam nak lompat lompat jew. satu kotak oke kalau dapat makan panas panas sedap wa cakap lu. thx intan. sayang ketat ketat la ! then kitorang pegy jumpa dekat giant taman bachang tuh. sebab intan nak sumbang kan suara yang sedia sumbang tuh. HAHA.

40 comments:

asfz lily said...

bestnya!!!

@ku d! sin!e said...

tak penah try eggtart tu..
sedap ker?
leh try next time..huhu

Heidi Shafiq said...

mkn la eggtart byk2.. nt ko plak gemok! hmmphh!!! :P

Sophie Al-yahya said...

hurmm..kat kedai bakery pun ade.
tak dpt y KFC punya, yg kate kedai bakery pn jadiii..

ieqa said...

egg tart kfc kat KL je? aishhh mogok tak mau makan KFC dh pasnie! lol

sw33tdarling said...

salam singgah...!

alamakk keciknya tulisan.. ketat mata akak ni nak membaca... kalau buang bold tu rasanya better skit kot yunk..

ehehehe
thanks yaa kunjung blog akak...
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

rossoneri said...

hohoho xpenah tau pun kfc ada tart telur nih...hmmm biasanya beli kat King's je

intanurulfateha said...

huhu sumbng giler :P

princeduyong said...

sedap eh... :)

♛ nadia the blogger said...

sgt memalukan , sy pekerja KFC , mksud sy ex-staff taktaw ada eggtart ni , hahah , siyes , sedap dak ?

NuSaNa NoSa 91 said...

wooo~ jakun seketika.. xpernah tau pon sal eggtart nih.. xkn la nk gi kl klu nk rasa?? waaaaa~ T__T

Aizuddin Hanis said...

xpenah rasa..macam sedap jer

H.A.N.I.S said...

cm sedap jeee..
x prnah try lg...huhuhu

BENA said...

wahhhhhh best tuuu :) kak intan sangat baek ! heee~

Phat Lee said...

hujan turun tak? heheh :P

Aku Bebas said...

following anda. minta izin untuk copy dan share mane2 post anda yang menarik ye ?

Fitrihadi.com said...

beli kat jusco lagi besau dan sedap..nak lagi sedap tambah jem sendiri..huhu

Aweyn said...

sedap ea? teringin nk try. heee.

p/s: ada gak si heidi tu eaaa . haha

hamzah ian said...

intan tak ajak gua.. sedih ati gua..

✿ CikCimi said...

@asfz lily
sgt best !
nty balek kl beli oke.

✿ CikCimi said...

@@ku d! sin!e
sedap bagi kite.
:)

✿ CikCimi said...

@Heidi Shafiq
yeke?
ak xtaw plak.

✿ CikCimi said...

@Sophie Al-yahya
ehehe.
ade certain kdai sdp jgk.
:)

✿ CikCimi said...

@ieqa
ahaha. jgn la begitu.
dtg kl oke.
sis lanje ieqa.

✿ CikCimi said...

@sw33tdarling
btw thx kak bg pndpt.
well kite da tuka.
oke x?

✿ CikCimi said...

@rossoneri
king's pn sdap.
:)

✿ CikCimi said...

@intanurulfateha
haha.
oke la tuh.
kite ag sumbang.
:P

✿ CikCimi said...

@princeduyong
sedap !
:)

✿ CikCimi said...

@♛ nadia the blogger
ehehe.
sbb bkn smua kfc ade.
sedap bg pengemar mcm kite.

✿ CikCimi said...

@NuSaNa NoSa 91
keen dtg kl bile cuti.
cimi lanje.
:)

✿ CikCimi said...

@Aizuddin Hanis
pegy rase !
sedap sangat.

✿ CikCimi said...

@H.A.N.I.S
try la tp bkn kt smua kfc ade.
:)

✿ CikCimi said...

@BENA
ehehe.
mmg baek !

✿ CikCimi said...

@Phat Lee
eah?
ooo.
nseb ujan da benti.
:D

✿ CikCimi said...

@Aku Bebas
oke.
u are allowed.
:)

✿ CikCimi said...

@Fitrihadi.com
yeke?
ko da wat??

✿ CikCimi said...

@Aweyn
dy mmg suke menyibuk pon.
haha.

✿ CikCimi said...

@hamzah ian
ahaha.
intan bz dating dgn ak.

linda ismail said...

bestnyer dapat mkn eggtart tuh. huhu =.= nak jugak rasa. ngeeee.

Nurul chumel said...

hm..best nye.