Friday, January 07, 2011

EggTart KFC.

owh sorry yer aku memang less update sekarang sebab sibuk baru masuk sem. eh sibuk sangat la. aku pun tak tawu la tapi thanx pada korang yang datang singgah bace tuh. nanty aku pegy blog korang plak oke.

eh nih nak cite pasal eggtart kfc. sedap weh siyes tak tipu. aku memang peminat tegar eggtart. first tyme aku makan tahun lepas mase adek aku beli kfc untuk family tuh lepas tuh tiap kali nampak kfc aku pun pegy la nak beli tapi mane ade sengal. cis ! bile aku search kat internet rupanya eggtart kfc nih ade kat certain kfc kat kl jep oke. kat negeri laen mane ade. apsal la kfc nih ngokngek sangat macam mane la pelanggan nak try test cube rase kan. dan kat kl plak bukan semua kfc ade oke tapi certain certain kfc sahaje yer.

dari kiri si kurus intan, si gemok heidi shafiq dan si sara senget.
eh tiga tiga blogger.

ehehe. banyak aku membebel ea. oke sebenarnya semalam semalam intan pegy kl jumpa the gojes kan. then lepas tuh aku pun kirim kat intan. tak berharap sangat intan akan beli tapi bile beliau call kate "cimi, kite da belikan taw. kite sampai dalam kul 8." rase cam nak lompat lompat jew. satu kotak oke kalau dapat makan panas panas sedap wa cakap lu. thx intan. sayang ketat ketat la ! then kitorang pegy jumpa dekat giant taman bachang tuh. sebab intan nak sumbang kan suara yang sedia sumbang tuh. HAHA.

40 Comments:

asfz lily said... [Reply to comment]

bestnya!!!

@ku d! sin!e said... [Reply to comment]

tak penah try eggtart tu..
sedap ker?
leh try next time..huhu

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

mkn la eggtart byk2.. nt ko plak gemok! hmmphh!!! :P

Sophie Al-yahya said... [Reply to comment]

hurmm..kat kedai bakery pun ade.
tak dpt y KFC punya, yg kate kedai bakery pn jadiii..

ieqa said... [Reply to comment]

egg tart kfc kat KL je? aishhh mogok tak mau makan KFC dh pasnie! lol

sw33tdarling said... [Reply to comment]

salam singgah...!

alamakk keciknya tulisan.. ketat mata akak ni nak membaca... kalau buang bold tu rasanya better skit kot yunk..

ehehehe
thanks yaa kunjung blog akak...
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

rossoneri said... [Reply to comment]

hohoho xpenah tau pun kfc ada tart telur nih...hmmm biasanya beli kat King's je

intanurulfateha said... [Reply to comment]

huhu sumbng giler :P

princeduyong said... [Reply to comment]

sedap eh... :)

♛ nadia the blogger said... [Reply to comment]

sgt memalukan , sy pekerja KFC , mksud sy ex-staff taktaw ada eggtart ni , hahah , siyes , sedap dak ?

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

wooo~ jakun seketika.. xpernah tau pon sal eggtart nih.. xkn la nk gi kl klu nk rasa?? waaaaa~ T__T

Aizuddin Hanis said... [Reply to comment]

xpenah rasa..macam sedap jer

H.A.N.I.S said... [Reply to comment]

cm sedap jeee..
x prnah try lg...huhuhu

BENA said... [Reply to comment]

wahhhhhh best tuuu :) kak intan sangat baek ! heee~

Phat Lee said... [Reply to comment]

hujan turun tak? heheh :P

Aku Bebas said... [Reply to comment]

following anda. minta izin untuk copy dan share mane2 post anda yang menarik ye ?

Fitrihadi.com said... [Reply to comment]

beli kat jusco lagi besau dan sedap..nak lagi sedap tambah jem sendiri..huhu

Aweyn said... [Reply to comment]

sedap ea? teringin nk try. heee.

p/s: ada gak si heidi tu eaaa . haha

hamzah ian said... [Reply to comment]

intan tak ajak gua.. sedih ati gua..

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@asfz lily
sgt best !
nty balek kl beli oke.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@@ku d! sin!e
sedap bagi kite.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
yeke?
ak xtaw plak.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Sophie Al-yahya
ehehe.
ade certain kdai sdp jgk.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@ieqa
ahaha. jgn la begitu.
dtg kl oke.
sis lanje ieqa.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@sw33tdarling
btw thx kak bg pndpt.
well kite da tuka.
oke x?

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@rossoneri
king's pn sdap.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@intanurulfateha
haha.
oke la tuh.
kite ag sumbang.
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@princeduyong
sedap !
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@♛ nadia the blogger
ehehe.
sbb bkn smua kfc ade.
sedap bg pengemar mcm kite.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@NuSaNa NoSa 91
keen dtg kl bile cuti.
cimi lanje.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Aizuddin Hanis
pegy rase !
sedap sangat.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@H.A.N.I.S
try la tp bkn kt smua kfc ade.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@BENA
ehehe.
mmg baek !

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Phat Lee
eah?
ooo.
nseb ujan da benti.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Aku Bebas
oke.
u are allowed.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Fitrihadi.com
yeke?
ko da wat??

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Aweyn
dy mmg suke menyibuk pon.
haha.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@hamzah ian
ahaha.
intan bz dating dgn ak.

linda ismail said... [Reply to comment]

bestnyer dapat mkn eggtart tuh. huhu =.= nak jugak rasa. ngeeee.

Nurul chumel said... [Reply to comment]

hm..best nye.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.