Monday, January 31, 2011

Eh? CUTI?

hi ! salam readers. sekarang nih semua ipt tengah cuti kan kan. cuti tahun baru cina dan cuti mid sem kan. ehehe. aku dari minggu lepas da cuti da. cuti sendiri pun yer, cuti memang tade clas pun ye. HAHA. sile jangan ikot contoh nih. lame betol tak update. hari ni da hujung bulan januari. esok da start masuk bulan febuari. ape korang buat cuti seminggu nih? membesarkan badan heh?
gambar amek dari google.
owh semalam punya semalam aku pegy pasar malam jalan tar tuh dengan ibu. eh nak kua jalan jalan kene bawak ibu sekali oke sebab ibu kan banker. ramai betol orang kat situ walaupun hujan renyai renyai time tuh. tapi memang kat situ tak penah pun tak ramai orang. owh aku memang febret betol pegy situ. suka tengok orang yang berniaga. lagi 1 tujuan pegy situ nak beli shawl tudung dan inner. tapi last last banyak jugak barang sampingan yang aku capai termasuk kaen ela untuk makcik kesayangan kat melaka. naseb baek la ibu tak kate pape pun kan. lenguh jugak kaki nak jalan dari hujung ke hujung. kemudian singgah sogo nak beli susu kotak sebab aku tiap tiap pagi biase minum susu dan teman ibu tengok handbag. sampai lenguh kaki aku kehulur hilir ikot ibu pilih handbag. huh. sampai je umah dua dua teros pengsan sebab penat sangat berjalan. 
btw, thx mom !

17 Comments:

Aweyn said... [Reply to comment]

ya betolll~
mmg mmbesarkan badan je cuti ni. har3

mohdhairihassan said... [Reply to comment]

:-)

twinkle twinkle said... [Reply to comment]

cuti ni bdk spm buat hwokkkk arggh ;D

asfz lily said... [Reply to comment]

uik!! :D
cantek header..make 4 me one please..ahaks :)

insanhina said... [Reply to comment]

saya ingin komen disini.lagu tu sape nyanyi?comel.kuikuikui ^^V

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

header ko sgt menarik.. x boleh jd ni.. nk gune adobe la pasni..

bunga said... [Reply to comment]

sambil cuti sambil shoping..haa.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Aweyn
ehehe.
tapi balek u nty kene diet.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@mohdhairihassan
:DDD


=.="

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@twinkle twinkle
bdk spm mmg kne rjin buat hmwork la syg.
br dpt straight A's kn.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@asfz lily
ehehe.
bole je syg.
nk dsgn cmne nty ckp la.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@insanhina
cimi la nyanyi.
:D

*kimia by melda ahmad

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
ape lg tuka la fakulti aku.
bole blaja adobe plus bole cuci mata.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@bunga
yeah~ shopping itu penting. :D

budak kampong said... [Reply to comment]

~ si capix tu mmg dah apply nak tukar fakulti pun..nyampah lak tgk dia lama3 kat fke..hahahha!!

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@budak kampong
dy mmg mnyemak je kt fke tuh.
:P

iRa~" said... [Reply to comment]

best gile shopping shawl kat jln tar!
i loveee it!:)

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.