Sunday, January 16, 2011

Gathering Blogger Melaka..!!!

Hi Bloggies.. :)

kali ni Encik HS dan Cik Intanurulfateha menganjurkan gathering untuk blogger2 yang berlegar-legar di sekitar Melaka.. tolong sebarkan berita ni kepada kawan2.. ini gathering ke-2 yang kami buat selepas gathering pertama pada tahun 2010..
.
.
12 Feb 2011 (Saturday)
12.30 PM
Restoran KFC, AEON Jusco Bandaraya Melaka
.
.
so sesape yang study or tinggal kat Melaka dijemput hadir.. yang kebetulan berjalan2 kat melaka pun boleh join.. takde hal la.. tak payah malu2.. kite bersantai dengan rakan blogger in real world pulak..
i swear! it's fun!

ini gambar gathering tahun lepas (2010):

sweet kan?

ok.. SMS kehadiran korang ke;
0127186471 - intanurulfateha

serius aku nak sangat2 jumpe korang.. :)
oh ya.. ramai yg request nak tgk cmner aku lukis gune paint.. aku akan demo kat sane nanti.. see ya! 


** gile pemalas siot aku. da si heidi suh copy paste sebijik sebijik tapi gambar gath tahun lepas tuh je aku tukar gambar laen sebab baru variasi. maka aku pun buat la keje paling senang. korang nak datang contact intan oke. BLM wajib taw !! aku rindu korang nih.

32 Comments:

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

good job cimi.. :)

IeQa aWr said... [Reply to comment]

wow..best. ieqa studi mlka..leh join x? haha

Izzati said... [Reply to comment]

alaaa~ iza ta da balik kuantan smula. ta dpat la na join korg. nape 12? nape msti 12?? huhuuuu~ :(

me, nelly said... [Reply to comment]

oh yeahh!
ini lepas cuti kan?

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said... [Reply to comment]

saya tak janji ok..
sebb ade kelas hri sbtu

padle said... [Reply to comment]

kalo dari selangor nak join buley x...

asfz lily said... [Reply to comment]

BLM wajib??
erk, mu sllu tgk aku kat kelas..so, dah tak windu kan..
maknanya jadi sunat kan..kan..kan..
weehooo ^^.

Lya Colours said... [Reply to comment]

saya orang melaka ! hihihihihi

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
thxx atok !!
:DD

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@IeQa aWr
bole je.
jgn lupe bg nama kt intan oke.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Izzati
alaa~
knp xde.
:"(

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@me, nelly
agk nye lar.
kite xtgk clender ag.
haha.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
xpyah pegy class.
haha.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@padle
bole je !
jum !

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@asfz lily
xde xde !
dtg jgk !

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Lya Colours
jum pegy !
:))

padle said... [Reply to comment]

cam best je..aku nk join gak!!!

siyes ni wei..

ieqa said... [Reply to comment]

Ieqa dijemput ke? haha tapi ieqa dari Kuantan. Takde kaitan pun dengan Melaka. Camne ni? :P
Kalau laa mak bagi pegi, ieqa on je~ huhu

syarifah radiah ibrahim said... [Reply to comment]

ala alaaa dah balik penang time tu
isk isk~
-.-

mamawana said... [Reply to comment]

comel comel belaka bloggers dlm foto tu... Lain kali mwana join ek..

Aweyn said... [Reply to comment]

bestnye..t'ingin nk jmpe cikcimi & si heidi debab tuh. muehehe. but melaka is wayyy to far.. :(

Izzati said... [Reply to comment]

wuwuuuu~ iza balik melaka 3hb..
5hb da balik kuantan smula..
aaaaa~ ta dpat join.
kalau ta ley jumpa..huhu :'(

Fitrihadi.com said... [Reply to comment]

tengok ar dulu.. aku geng pun tarak..hehe

BENA said... [Reply to comment]

kenapa lah dulu kat kuantan xde wat gathering kan cimi . heeeee~

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@padle
hehe.
jgn lupa msg intan bg nama oke.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@ieqa
alaaa syg, bkn dr mlake pn bole join gk. :)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@syarifah radiah ibrahim
alaaa, xleh blik lmbt siket ea.
:(

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@mamawana
alaaa~ knp xjoin kali nih je. :)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Aweyn
teringin nk jmpa aweyn jgk.
jauh sgt ea.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Izzati
weeknd xblik mlake ke?
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Fitrihadi.com
ciskek.
aku dgn aimi bkn geng ke?
grrR~

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@BENA
sebab~ kite pn xtaw. :D
bena trun la mlake.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.