Gathering Blogger Melaka..!!!

Hi Bloggies.. :)

kali ni Encik HS dan Cik Intanurulfateha menganjurkan gathering untuk blogger2 yang berlegar-legar di sekitar Melaka.. tolong sebarkan berita ni kepada kawan2.. ini gathering ke-2 yang kami buat selepas gathering pertama pada tahun 2010..
.
.
12 Feb 2011 (Saturday)
12.30 PM
Restoran KFC, AEON Jusco Bandaraya Melaka
.
.
so sesape yang study or tinggal kat Melaka dijemput hadir.. yang kebetulan berjalan2 kat melaka pun boleh join.. takde hal la.. tak payah malu2.. kite bersantai dengan rakan blogger in real world pulak..
i swear! it's fun!

ini gambar gathering tahun lepas (2010):

sweet kan?

ok.. SMS kehadiran korang ke;
0127186471 - intanurulfateha

serius aku nak sangat2 jumpe korang.. :)
oh ya.. ramai yg request nak tgk cmner aku lukis gune paint.. aku akan demo kat sane nanti.. see ya! 


** gile pemalas siot aku. da si heidi suh copy paste sebijik sebijik tapi gambar gath tahun lepas tuh je aku tukar gambar laen sebab baru variasi. maka aku pun buat la keje paling senang. korang nak datang contact intan oke. BLM wajib taw !! aku rindu korang nih.

32 comments:

Heidi Shafiq said...

good job cimi.. :)

IeQa aWr said...

wow..best. ieqa studi mlka..leh join x? haha

Izzati said...

alaaa~ iza ta da balik kuantan smula. ta dpat la na join korg. nape 12? nape msti 12?? huhuuuu~ :(

me, nelly said...

oh yeahh!
ini lepas cuti kan?

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

saya tak janji ok..
sebb ade kelas hri sbtu

padle said...

kalo dari selangor nak join buley x...

asfz lily said...

BLM wajib??
erk, mu sllu tgk aku kat kelas..so, dah tak windu kan..
maknanya jadi sunat kan..kan..kan..
weehooo ^^.

Lya Colours said...

saya orang melaka ! hihihihihi

✿ CikCimi said...

@Heidi Shafiq
thxx atok !!
:DD

✿ CikCimi said...

@IeQa aWr
bole je.
jgn lupe bg nama kt intan oke.

✿ CikCimi said...

@Izzati
alaa~
knp xde.
:"(

✿ CikCimi said...

@me, nelly
agk nye lar.
kite xtgk clender ag.
haha.

✿ CikCimi said...

@✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
xpyah pegy class.
haha.

✿ CikCimi said...

@padle
bole je !
jum !

✿ CikCimi said...

@asfz lily
xde xde !
dtg jgk !

✿ CikCimi said...

@Lya Colours
jum pegy !
:))

padle said...

cam best je..aku nk join gak!!!

siyes ni wei..

ieqa said...

Ieqa dijemput ke? haha tapi ieqa dari Kuantan. Takde kaitan pun dengan Melaka. Camne ni? :P
Kalau laa mak bagi pegi, ieqa on je~ huhu

syarifah radiah ibrahim said...

ala alaaa dah balik penang time tu
isk isk~
-.-

mamawana said...

comel comel belaka bloggers dlm foto tu... Lain kali mwana join ek..

Aweyn said...

bestnye..t'ingin nk jmpe cikcimi & si heidi debab tuh. muehehe. but melaka is wayyy to far.. :(

Izzati said...

wuwuuuu~ iza balik melaka 3hb..
5hb da balik kuantan smula..
aaaaa~ ta dpat join.
kalau ta ley jumpa..huhu :'(

Fitrihadi.com said...

tengok ar dulu.. aku geng pun tarak..hehe

BENA said...

kenapa lah dulu kat kuantan xde wat gathering kan cimi . heeeee~

✿ CikCimi said...

@padle
hehe.
jgn lupa msg intan bg nama oke.
:D

✿ CikCimi said...

@ieqa
alaaa syg, bkn dr mlake pn bole join gk. :)

✿ CikCimi said...

@syarifah radiah ibrahim
alaaa, xleh blik lmbt siket ea.
:(

✿ CikCimi said...

@mamawana
alaaa~ knp xjoin kali nih je. :)

✿ CikCimi said...

@Aweyn
teringin nk jmpa aweyn jgk.
jauh sgt ea.

✿ CikCimi said...

@Izzati
weeknd xblik mlake ke?
:)

✿ CikCimi said...

@Fitrihadi.com
ciskek.
aku dgn aimi bkn geng ke?
grrR~

✿ CikCimi said...

@BENA
sebab~ kite pn xtaw. :D
bena trun la mlake.