Friday, January 28, 2011

LARI !

berapa jauh aku boleh lari dari semua yang aku rase? lari pecut? 100 meter? 200 meter? 1000 meter? dari melaka ke kedah? dari kl ke kelantan? atau dari malaysia ke paris? gile jauh nak lari. TAPI sampai bile aku perlu lari? sampai mati? atau sampai aku ade jawapan untuk semua persoalan yang bermain dalam haty dan otak? kalau dulu dulu zaman sekolah sekolah boleh la aku lari ikot kaki sebab aku atlit. habes sekarang? do i have to follow the fate? makin dewasa makin complicated hidup nih kan. ade ke hidup orang yang tak complicated? memang hebat, mesty sebab orang tersebut selalu positive thinking. se-positive thinking aku pon kompem punya la aku akan toleh ke belakang kembali merenung zaman sebelumnya. mengira congak ape yang pernah berlaku. sejauh mana perjalanan hidup aku yang telah di atur. eh bakal jadi ape yer aku di kemudian hari? engineer kah? doktor kah? lawyer kah? pendidik kah? eh, tapi aku suke jadi cekgu tadika. seberapa lame aku bole bertahan dengan keadaan sekarang. haha. dah dah banjir bilek aku nih plak jap lagi. ciskek kepala otak asyik aje ligat berfikir susah betol nak pause.

*lame kan aku tak update. bukan malas tapi mood macam angin sepoi bahase. padahal banyak nak cerita. tapi last last aku cerita benda laen jugak. sigh~

20 Comments:

bukudiarysofea said... [Reply to comment]

takpe.
aku teman ko lari kayh :)

Mr. Swift said... [Reply to comment]

Ahaaha, angin sepoi2 bahasa takleh blah sekai. :)


Let's Read! : I Love Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis!!

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

aku pun berlari jugak.. mengejar bintang.. and will never stop..

you also can do it.. :)

F.A.R said... [Reply to comment]

confirm pecah lemak dah kan cimi..
tahniah tahniah..
lari utk kesihatan..
hehehe..

Aweyn said... [Reply to comment]

jom kite lariii pegi korea. hehe

twinkle twinkle said... [Reply to comment]

betul2,,tp sume itu mematangkan kita :)

intanurulfateha said... [Reply to comment]

jom kite lari same3. pegang tgn, x mo lepas!

Izzati said... [Reply to comment]

lari. jom lari sama-sama.
nanti selisih tegur tegur la ye.
huhu :P

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

mmg senang org ckp, jgn lari drp mslh.. tp, berapa ramai yg bleh aplikasiknnya, kn?? =.=

mohdhairihassan said... [Reply to comment]

like komen heidi *peace*

perlu ke aku lari?
perlu ke aku pergi?
hmm....................
tapi kalau dah kene halau? :-)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@bukudiarysofea
wuuu~
xteman siap la.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Mr. Swift
haha.
sesuai la tuh dgn mood.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
nk kejar bintang yg mane?
tak aim pn lg.
:"(

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@F.A.R
hee~ mmg pch pnya la.
bkn lmak je.
rkod skali.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Aweyn
jum3. aweyn ikot skali. :D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@twinkle twinkle
yup yup.
betol tuh.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@intanurulfateha
jum.
oke xlpas tgn pnya.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Izzati
eh, HI IZZATI.
tuh tuh da tgur tuh.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@NuSaNa NoSa 91
yes ur rite syg.
keen paham mksd tsirat entri cimi.
tuh la yg cimi cube smpaikn.
:")

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@mohdhairihassan
law da kne halau tuh kite pn xtaw nk wt cmne.
:)

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.