Minggu ke 2.

hari 1;
iaitu samadengan semalam dan jadual sangat pack. bangun pukul 7 naek bus pukul 8 kelas start pukul 9 makan pukul 1 sambung kelas pukul 2 balek pukul 6 sampai bilek pukul 7. cis mane mase senggang pun aku tak tawu. gile penat tahap tak boleh cakap da. eh padahal orang laen last week dah start kelas tapi pelajar terlebeh cemerlang macam aku memang selalu masuk kelas minggu kedua. HAHA.ei, hodoh betol. mata dah la bengkak plus pipi makin labuh. konon konon hari 1st pegy kelas pakai baju kurung dengan selipar nampak ayu plak. =.="

hari 2;
iaitu samadengan hari ini dan maseh lagik perjalanan macam semalam tapi balek pukul 4 pula. hari nih memang da tak larat. pasal ape semua anggota badan nak saket aku pon tak taw. tapi da sampai bilek tadi aku taw la. HAHA. eh apsal jadual aku semua nak merempat kelas laen je? tak reti nak masuk kelas sendiri ke? LOL.kelas AI 4jam yang memenatkan tapi ape lecturer tuh cakap tadi. jap aku nak recap balek. dem ! kene buka buku balek camnih.

* update dengan laju. line berukben macam taek walaupun aku bayar tiap tiap bulan. aiseh.

21 comments:

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

kuatnye ko mmbebel kak..
biase la org "lama"
:P

Heidi Shafiq said...

cimi.. jom bakar utem..

izzati said...

ahaha~ saba kak saba.
ta comey nanti. :P

lini hasnan said...

:p

Fitrihadi.com said...

awat buat muka comey sangat.. hahaha

Aizuddin Hanis said...

huhuhu~~ sian die....gagaga

Aweyn said...

mnada hodohh la sygg..comeyy je ^_^

iRa~" said...

slmt msk sem cimi!heee.
sorry ira bz ski..cimi pon sm kan?
ira da kn fikir proposal tesis la cimi..pening...T______T

ieqa said...

kak!
kelas ape 4jam tu?? :O

NuSaNa NoSa 91 said...

woooo~ jadual padat tuh, normal la cimi.. lecturers suke tengok kita ramai2 kt u kot.. hik3~ ^_^

✿ CikCimi said...

@✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
kuat gk la. haha.

✿ CikCimi said...

@Heidi Shafiq
oke jgk. jum.

✿ CikCimi said...

@izzati
saba la nih syg.
:D

✿ CikCimi said...

@lini hasnan
:)

✿ CikCimi said...

@Fitrihadi.com
ko perli ke puji?
=.="

✿ CikCimi said...

@Aizuddin Hanis
:D baek nye din.

✿ CikCimi said...

@Aweyn
thx syggg~

✿ CikCimi said...

@iRa~"
alaa~ sian ira.
jgn tension2 k.

✿ CikCimi said...

@ieqa
clas math, clas ai, clas pgkalan data.
=.=
tension.

✿ CikCimi said...

@NuSaNa NoSa 91
ahaha.
cimi pon rse cmtuh.
:D

Fitrihadi.com said...

aku puji pun takleh.. adeh takpe ar..