Tuesday, January 11, 2011

Minggu ke 2.

hari 1;
iaitu samadengan semalam dan jadual sangat pack. bangun pukul 7 naek bus pukul 8 kelas start pukul 9 makan pukul 1 sambung kelas pukul 2 balek pukul 6 sampai bilek pukul 7. cis mane mase senggang pun aku tak tawu. gile penat tahap tak boleh cakap da. eh padahal orang laen last week dah start kelas tapi pelajar terlebeh cemerlang macam aku memang selalu masuk kelas minggu kedua. HAHA.ei, hodoh betol. mata dah la bengkak plus pipi makin labuh. konon konon hari 1st pegy kelas pakai baju kurung dengan selipar nampak ayu plak. =.="

hari 2;
iaitu samadengan hari ini dan maseh lagik perjalanan macam semalam tapi balek pukul 4 pula. hari nih memang da tak larat. pasal ape semua anggota badan nak saket aku pon tak taw. tapi da sampai bilek tadi aku taw la. HAHA. eh apsal jadual aku semua nak merempat kelas laen je? tak reti nak masuk kelas sendiri ke? LOL.kelas AI 4jam yang memenatkan tapi ape lecturer tuh cakap tadi. jap aku nak recap balek. dem ! kene buka buku balek camnih.

* update dengan laju. line berukben macam taek walaupun aku bayar tiap tiap bulan. aiseh.

21 Comments:

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said... [Reply to comment]

kuatnye ko mmbebel kak..
biase la org "lama"
:P

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

cimi.. jom bakar utem..

izzati said... [Reply to comment]

ahaha~ saba kak saba.
ta comey nanti. :P

lini hasnan said... [Reply to comment]

:p

Fitrihadi.com said... [Reply to comment]

awat buat muka comey sangat.. hahaha

Aizuddin Hanis said... [Reply to comment]

huhuhu~~ sian die....gagaga

Aweyn said... [Reply to comment]

mnada hodohh la sygg..comeyy je ^_^

iRa~" said... [Reply to comment]

slmt msk sem cimi!heee.
sorry ira bz ski..cimi pon sm kan?
ira da kn fikir proposal tesis la cimi..pening...T______T

ieqa said... [Reply to comment]

kak!
kelas ape 4jam tu?? :O

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

woooo~ jadual padat tuh, normal la cimi.. lecturers suke tengok kita ramai2 kt u kot.. hik3~ ^_^

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
kuat gk la. haha.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
oke jgk. jum.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@izzati
saba la nih syg.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@lini hasnan
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Fitrihadi.com
ko perli ke puji?
=.="

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Aizuddin Hanis
:D baek nye din.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Aweyn
thx syggg~

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@iRa~"
alaa~ sian ira.
jgn tension2 k.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@ieqa
clas math, clas ai, clas pgkalan data.
=.=
tension.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@NuSaNa NoSa 91
ahaha.
cimi pon rse cmtuh.
:D

Fitrihadi.com said... [Reply to comment]

aku puji pun takleh.. adeh takpe ar..

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.