Rumah Blogger Asfz.


semalam semalam malam aku pegy umah sewa blogger asfz. ehehe. asfz nih blaja kat utem gak fakulti sama aku tapi course jew laen. macam sem lepas ade 1 class aku sama dengan beliau. tapi muke aku nih muke rajin ponteng ke class maka memang selalu la nampak kat class. HAHA. eh sebenarnya aku pegy nak amek barang yang aku booking sebulan lepas. gile lame baru nak amek kan. HAHA. naseb baek la asfz kate bole je booking lame lame janji amek taw. carik uma beliau tak susah pon tapi sebab ngokngek maka tak dapat kenal pasti lak no uma beliau yang mane. then sempat plak lepak lepak tapi takde la minum kopi bagai tapi sempat jugak la copy copy movie. pastu borak borak kat depan pagar uma. btw thx taw asfz. next tyme kite beli lagik yer. :)

13 comments:

asfz lily said...

wow..malu i..keh3x..
saya jual yek!! ngeh3x...
next tyme kite makan2 plak ek..ngee~

psst!! tu hostel ma..bukan rumah sewa..hak2x..

applemasam said...

ko beli ape kak??

Ana Farhana said...

woooo....jalan2...
asfz x nak jemput dtg umah ke....

Heidi Shafiq said...

cerah sgt lampu tu.. :P

kihkihkihkih.....

NuSaNa NoSa 91 said...

woooo~ brg pe tuh?? tamau tunjuk gmbr ke dlm entry akn dtg?? ^_^

✿ CikCimi said...

@asfz lily
ahaha.
tersalah la.

✿ CikCimi said...

@applemasam
beli shawl.
:D

✿ CikCimi said...

@Ana Farhana
okeh nxt tyme bwk ana plak.
:D

✿ CikCimi said...

@Heidi Shafiq
siot heidi !

✿ CikCimi said...

@NuSaNa NoSa 91
kite beli shawl la syg.
:)

Freaky said...

Balas kunjungan ke sini

✿ CikCimi said...

@Freaky
thx !
:)

intanurulfateha said...

heidi saiko haha