Thursday, January 06, 2011

Rumah Blogger Asfz.


semalam semalam malam aku pegy umah sewa blogger asfz. ehehe. asfz nih blaja kat utem gak fakulti sama aku tapi course jew laen. macam sem lepas ade 1 class aku sama dengan beliau. tapi muke aku nih muke rajin ponteng ke class maka memang selalu la nampak kat class. HAHA. eh sebenarnya aku pegy nak amek barang yang aku booking sebulan lepas. gile lame baru nak amek kan. HAHA. naseb baek la asfz kate bole je booking lame lame janji amek taw. carik uma beliau tak susah pon tapi sebab ngokngek maka tak dapat kenal pasti lak no uma beliau yang mane. then sempat plak lepak lepak tapi takde la minum kopi bagai tapi sempat jugak la copy copy movie. pastu borak borak kat depan pagar uma. btw thx taw asfz. next tyme kite beli lagik yer. :)

13 Comments:

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.