Saya Blogger Kuala Lumpur.

gambar tiada kaitan antara hidup dan maty. terime kaseh google.

ceh walaweh gile lame tak update aku rase. naseb baek ade penulis tak berjemput yang rajin nak taep. HAHA. pang~ cimi nih kang. owh nih entri untuk sahabat blogger. sejak dua tiga menjak nih kan aku sibuk bagai Perdana Menteri gitu. nih pon baru terperasan malam tadi mase BW. hadoi penat nak BW la. padan muke pegy tinggal blog lame lame sape suruh kan. dekat sini ada kategori sahabat blogger mengikut negeri. tapi aku rase da macam entri kenal kan diri pun ade juga. eh hentam la labu.

oke nama yang aku pakai kat blog nih cikcimi. so sah sah la nama aku cimi kan kan. HAHA. kalau da ade CIK depan sah sah la tak kawen tang tang ag tapi single but not available lah sebab kalau aku kate available mesty B aku sekeh aku. HAHA.

cara paling susah nak carik aku tapi tak senang pon, bole carik kat facebook pastu ym lak kat blog aku kat side bar tuh selalu je ade online icon dy bole la buzz buzz eh tapi jangan lupe bagi salam kenal diri taw kang aku [X] je kang. kalau twitter tuh aku tak pasti lak sebab aku da lupa la id nye. HAHA.

aku tinggal dari dulu sampai sekarang kat kuala lumpur eh tapi kuala lumpur tuh besa kan? nak kecik lagik kat bangsar kalau nampak kat tepi jalan tuh sile hi hi bai bai ke sebab aku nih bukan kenal orang. kalau jalan tuh nak menonong je ke depan tak sempat nak pandang kiri kanan belakang tapi law ade hi hi bai bai tuh aku toleh jeling la jugak. HAHA.

eh nama je aku duduk kuala lumpur tapi nak nampak muke aku kat rumah memang haram jadah sebulan sekali tak pun tiga empat bulan sebab aku belajar kat melake. HAHA.

walaupun da 20 tahun duduk kuala lumpur tapi aku pun kurang kepastian ape yang menarik kat sini da la kesesakan lalulintas yang melampau setiap mase pastu aku rase orang laen dan orang asing selalu mesty pegy menara yang tinggi terkenal tuh pastu pegy shopping mall yang best tapi kalau orang alien aku lagi tak pasti mereka pegy mana. eh nak senang korang buka cuti cuti malaysia kuala lumpur. HAHA.

aku rase dah pakai bahasa yang sesuai untuk 1malaysia nih.

13 comments:

Aweyn said...

sy blogger sabahan
eh happy new year cik kimi :]

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

oh,, bru kenal anda..
selamat berkenalan yer...
saya rase mcm sye dh trlmbat kn nk join?? tol x??
jwb ek, xjwb sekeh pp ko!

NuSaNa NoSa 91 said...

wahhh~ blogger kuala lumpur tuh.. ni ha, blogger terangganu dtg.. tehehehehe~ ^_^

Imran nyambek said...

gua dari johor datang sini

✿ CikCimi said...

@Aweyn
hi aweyn.
ehehe.
tawu da pon aweyn sabah.
:D

✿ CikCimi said...

@✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
gedik yer nenek.
geget kang.
owh ak rs smpt je ag.

✿ CikCimi said...

@NuSaNa NoSa 91
agaga.
bile nk jmpa?
:D

✿ CikCimi said...

@Imran nyambek
hi imran.
:)

nYomeL said...

ohh.. cik cimi pun blogger kuala lumpur jugakk..

hi jiran! :D

syarifah radiah ibrahim said...

hi blogger kuala lumpur!
:)

eh student utem ke?

✿ CikCimi said...

@nYomeL
aha.
eheh.
hi !

✿ CikCimi said...

@syarifah radiah ibrahim
hi !
aha student utem.
same ke?

syarifah radiah ibrahim said...

eh tak
sy dok melaka
:)