Thursday, February 03, 2011

Awak Ingat Lagi Tak...

hi awak si kekaseh haty. lame gile saye tak buat entri pasal awak kan kan. :)
mase kite konvo dulu kite ade pegy kedai gambar semata mata nak tangkap gambar nih? ingat tak awak? sile la ingat awak. mesty la tak kan. sebab tuh cume ade dalam angan angan awak. tapi saye yang spoil kan sampai awak tarik muke comel yang buat saye tak taw nak pujuk. maka nih saye ganti balek angan angan awak yang saye spoil kan tuh. tapi bile mase pulak kite tangkap gambar nih? kite tangkap gambar berdua je tapi background bukan nih kan. awak taw tak penat taw saya buat nih dari siang tadi dan tah da bape kali cuba then buat baru then cuba then buat baru. da la saye tak bawak balek mouse. saye pakai touch pad je. sampai berdarah darah hidung saye pening pening kepale saye buat nih taw. saye curik background tuh dekat google. puas gak carik yang sesuai. kalau awak dapat asing kan background dengan gambar kite mesty awak pelik kenape ade comot comot dan orang laen. tuh pun da banyak tempat saye clone kan taw awak. tapi sebab saye da janji berkurun dengan awak so saye buat jugak. maap ye sebab agak hodoh kan, awak tunggu saye khatam class multimedia saye sem nih pastu saye buat yang baru dan lagi cantek untuk awak.
SAYE HARAP AWAK SUKE.
*nanty saye emailkan kat awak bile line oke.
*baibai kl. saye nak pegy jauh nih. maybe tak dapat online selame beberape hari kerana sibuk.
*bile la saye nak buat keje skolah nih. =.="

18 Comments:

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

korang nampak sweet sgt2.. :)


bagai pinang dibelah dua..
bagai merpati dua sejoli..
bagai romeo n juliet..
bagai heidi shafiq dan hanis zalikha..
bagai bulan dan bintang..


:)

ieqa said... [Reply to comment]

ololooo sweetnye akak :))

trahlicious said... [Reply to comment]

sweet yer...

bunga said... [Reply to comment]

pinang dibelah pom xsepandan cam awk..haa..mmg tip top..

adrinaqamarina said... [Reply to comment]

bagai heidi shafiq dan hanis zalikha? pardon me? haha!

oke nak komen.

giler kreatif la. sweet kot maen potong2 bekgraun sampai bedarah hidung. hehe

twinkle twinkle said... [Reply to comment]

\ sgt sweet :)

Anonymous said... [Reply to comment]

hehehe..
cantik2..
btw thnx ekh..
luv u syg..:)

iRa~" said... [Reply to comment]

cimi!
cantikkkkkkk!
sgt nice....
kalo ira jd si dia..
sgt terharu okeh!!!
sob3 * lap hingus*
hahahhaa..

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
weh~
apsal kene ade nama ko jgk hah?
=.="

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@ieqa
hiks~
thx sygs !

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Anonymous
finally komen jgk kn !
:-*
luv u too !

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@iRa~"
hihi.
thx iera syg !
si dia pon kate cantek.
;)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@trahlicious
thx !
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@bunga
wah~ belah pinang pun xspadan ea bunga?

thx !
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@adrinaqamarina
oke si heidi tuh mmg slalu perah santan je.

hihi.
thx !

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@twinkle twinkle
thx !
:)

Ain Zulaikha said... [Reply to comment]

sweet :) belajar sama n konvo sama :)

cik lya said... [Reply to comment]

cantik pix yang cimi edit tu..real tak nmpk edit :)..tipu je kan hehehe...

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.