Awak Ingat Lagi Tak...

hi awak si kekaseh haty. lame gile saye tak buat entri pasal awak kan kan. :)
mase kite konvo dulu kite ade pegy kedai gambar semata mata nak tangkap gambar nih? ingat tak awak? sile la ingat awak. mesty la tak kan. sebab tuh cume ade dalam angan angan awak. tapi saye yang spoil kan sampai awak tarik muke comel yang buat saye tak taw nak pujuk. maka nih saye ganti balek angan angan awak yang saye spoil kan tuh. tapi bile mase pulak kite tangkap gambar nih? kite tangkap gambar berdua je tapi background bukan nih kan. awak taw tak penat taw saya buat nih dari siang tadi dan tah da bape kali cuba then buat baru then cuba then buat baru. da la saye tak bawak balek mouse. saye pakai touch pad je. sampai berdarah darah hidung saye pening pening kepale saye buat nih taw. saye curik background tuh dekat google. puas gak carik yang sesuai. kalau awak dapat asing kan background dengan gambar kite mesty awak pelik kenape ade comot comot dan orang laen. tuh pun da banyak tempat saye clone kan taw awak. tapi sebab saye da janji berkurun dengan awak so saye buat jugak. maap ye sebab agak hodoh kan, awak tunggu saye khatam class multimedia saye sem nih pastu saye buat yang baru dan lagi cantek untuk awak.
SAYE HARAP AWAK SUKE.
*nanty saye emailkan kat awak bile line oke.
*baibai kl. saye nak pegy jauh nih. maybe tak dapat online selame beberape hari kerana sibuk.
*bile la saye nak buat keje skolah nih. =.="

18 comments:

Heidi Shafiq said...

korang nampak sweet sgt2.. :)


bagai pinang dibelah dua..
bagai merpati dua sejoli..
bagai romeo n juliet..
bagai heidi shafiq dan hanis zalikha..
bagai bulan dan bintang..


:)

ieqa said...

ololooo sweetnye akak :))

trahlicious said...

sweet yer...

bunga said...

pinang dibelah pom xsepandan cam awk..haa..mmg tip top..

adrinaqamarina said...

bagai heidi shafiq dan hanis zalikha? pardon me? haha!

oke nak komen.

giler kreatif la. sweet kot maen potong2 bekgraun sampai bedarah hidung. hehe

twinkle twinkle said...

\ sgt sweet :)

Anonymous said...

hehehe..
cantik2..
btw thnx ekh..
luv u syg..:)

iRa~" said...

cimi!
cantikkkkkkk!
sgt nice....
kalo ira jd si dia..
sgt terharu okeh!!!
sob3 * lap hingus*
hahahhaa..

✿ CikCimi said...

@Heidi Shafiq
weh~
apsal kene ade nama ko jgk hah?
=.="

✿ CikCimi said...

@ieqa
hiks~
thx sygs !

✿ CikCimi said...

@Anonymous
finally komen jgk kn !
:-*
luv u too !

✿ CikCimi said...

@iRa~"
hihi.
thx iera syg !
si dia pon kate cantek.
;)

✿ CikCimi said...

@trahlicious
thx !
:)

✿ CikCimi said...

@bunga
wah~ belah pinang pun xspadan ea bunga?

thx !
:)

✿ CikCimi said...

@adrinaqamarina
oke si heidi tuh mmg slalu perah santan je.

hihi.
thx !

✿ CikCimi said...

@twinkle twinkle
thx !
:)

Ain Zulaikha said...

sweet :) belajar sama n konvo sama :)

cik lya said...

cantik pix yang cimi edit tu..real tak nmpk edit :)..tipu je kan hehehe...