Tuesday, February 15, 2011

Gathering Blogger Melaka Memang Best !! - entri bergambar dan bercerita

salam. huh ! penat balek kelas pun tak habes nih. da on fb sebab nak amek gambar nak tempek kat sini. haha. eh ni entry panjang sebab nak bercerita dan tempek gambar banyak banyak. harap maklum ye.
sabtu lepas bersamaan dengan 12 febuari 2011 kan gathering blogger melake yang intan dan heidi organize kan kan. memang best gile sebab dari pagi sampai malam tuh lepak. rasanya da dekat 70 orang yang datang. ade jugak yang dari jauh jauh join sekali. baek kan mereka nih.





 dari kiri : asfz tyka nurul ana salwa sakinah. :)
dari kul 10 after sarapan then teros pegy mitc sebab takot lewat tapi rupanya ade yang da sampai dulu. gantung banner sementara tunggu semua blogger datang la serta sempat jugak buat aktiviti bergambar.
bile semua da sampai heidi conduct dengan aktiviti ice-breaking. "nama saye cimi, duduk kl study utem melake." oke malu campur segan sebenarnya. haha.

bile dah penat campak bola bowling, dorang decide pegi makan kat mamak subaidah dengan jalan kaki dari bowling. cuaca memang baek betol. da makan makan borak borak sambung dengan sesi lucky draw. cis ade ke aku yang tukang sponsor hadiah bole dapat hadiah. buat kelaka je. thx to intan sara ana nurul untuk hadiah yang menarik itu. haha.
 
dan seterusnya mestilah sesi bergambar dengan semua blogger. antara blogger yang aku ingat BLM theGojes namie alia bloggerUtem walaupun tak semua aku dapat borak dan cakap dan gambar dan sebagainya tapi best la sebab semua sporting. ape yang aku cube sampaikan nih? grr~ aku pon tak paham. layankan je aku merapu. eh kalau korang ingat aku add je dekat fb aku oke. aku tak makan orang pon.


 

then semua da mintak izin nak balik ke tempat asal. yang tinggal hanya berape kerat je. jadi kami iaitu heidi sara asfz aim hairi eyka akmal eny dan faiq, pun planning pegy minum coconut shake kat batu berendam. nampak sedap tak coconut shake special nih? sedap weh sedap bagi aku la. mari la try test rase. eny kate rase chocolate chip, eyka kate rase cam kelape. =.="





da kenyang perot dengan kelape goncang kami pun teros pegy marina beach yang tapak eye on melake tuh dulu dan banyak orang maen layang layang tuh. ingat kan dapat tengok sunset kan tapi terlindung dengan awan pulak. jadi kami buat sesi photoshot, makan kacang kacang, tangkap kacang pakai mulot dan spelling bee. haha. spelling bee tuh siap ade vid lagik.

bile da magrib tuh kami pegy carik surau. yang gambar bawah nih tepi surau after mereka solat magrib. baek kan mereka. hiks~ ade yang single nih sape nak? eh tapi baju puteh tuh eny punya, tak bole kacau. haha. then pegy makan kat area pantai puteri. heidi aja camne nak lukis pakai paint kat semua orang dan dalam pukul 10 kami pun balek sebab dah penat.
btw thanks to semua blogger yang join. siyes kalau bole nak lepak dengan semua orang sampai malam baru la dapat borak borak sembang sembang panjang kan ka.
yang nih senarai nama yang aku copy-paste je.




* sile abaikan ayat aku yang tunggang langgang oke.
* owh naseb aku buat scroll box kan. :D
* oke da bole blogwalking sekarang. :D

48 Comments:

applemasam said... [Reply to comment]

nk sgt2 continue lepak hari tu..tp....apekan daye..:(

intanurulfateha said... [Reply to comment]

jeles sbb x dpt lepak lps gath

tp sep bek dpt wonderful day kt jb
so x lah regret sgt :P

bile nk lepak agik??
dah rinduuuuuu neh!

asfz lily said... [Reply to comment]

thanks 4 da sweet moment!! muaaxx~

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

wow.. hebat giler entry ko ni.. i loike..

Nurul chumel said... [Reply to comment]

bila nak lepak, jgn lupakan daku ye..ingat tu kawan2.. :)

A'IM said... [Reply to comment]

pergh nampaknya aku lah orang terakhir yang akan update entry pasal gathering ni..korang tunggu jer lah..haha

blog fakta:: http://kindofsoul.blogspot.com/

emieysandra said... [Reply to comment]

sdpnyer coconut shake!!

afiff edogawa said... [Reply to comment]

gempaknye entry ni.. pnjg.. hehe..
btw, thanks for inviting me dat day.. sorry, xbyk ckp aritu.. ^_^

Ana Farhana said... [Reply to comment]

wooo rajin nya menaip....
gempak giler....
huhuhu

Cik Ezy said... [Reply to comment]

bestnye dpt jmpe2 camni..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said... [Reply to comment]

sampai mlm tu..matap ar korang T_T

noraim said... [Reply to comment]

blogger melaka je eh?

noraim said... [Reply to comment]

blogger melaka je eh?

bukudiarysofea said... [Reply to comment]

cepat. sape nak kacang, ngangaa!

ayu aini said... [Reply to comment]

siap terduduk lagi tengok kamera.. hahaha :))

NOR ZAKIAH said... [Reply to comment]

best kan kan ? :P

Apis Hilton said... [Reply to comment]

bestnye..regret tak dtg!

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said... [Reply to comment]

coconut shake kat pantai klebang lagi sedap..nanti try lah..hehe..=)

Fashionista said... [Reply to comment]

xrugi join!!!hahah..i dtg kejap..xleh komen lbh2..;p

zarifahmr said... [Reply to comment]

auumm auuummmmm XD

fathiahRAIHANA said... [Reply to comment]

bestnye keluar ramai2 :D

F.A.R said... [Reply to comment]

awww~
seronoknye.
nnt nak turun melake la.
jenjalan.

bunga said... [Reply to comment]

bestnya jumpa2..hehe..

enyheartsdiamond said... [Reply to comment]

cimi sayang.. mcm ada byk gambar lagi yang takde kan? kat cam sapa ye? eyka ke az? :)

imy!

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@applemasam
xpela.
nxt tyme k syg.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@intanurulfateha
kte pn rndu jgk.
nk glak !
:-*

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@asfz lily
most welcome syg.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
hebat pulak.
awk la yg hebat.
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Nurul chumel
alrite syg !
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@A'IM
pergh~ entri ko lagik pnjg dr aku beb.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@emieysandra
aha sedap.
nxt tyme join lpak taw.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@afiff edogawa
erk..
cimi pn segan~
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Ana Farhana
take tyme gk nih ana oi.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Cik Ezy
mmg best.
nxt tyme join la.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid
hehe.
nxt tyme sis join la. :)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@noraim
xla syg.
luar mlake ppn leh join.
rmai je yg lua mlake dtg taw.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@bukudiarysofea
aaaaa~
hahaha.
sengal.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@ayu aini
erk~ kasut tinggi sgt. :)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@NOR ZAKIAH
sgt best.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Apis Hilton
hehe.
kn heidi da suh dtg.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@♥CERITA.JIWA.ADLIA♥
hehe.
nk try 1day.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Fashionista
hehe.
xpe je komen lbeh3.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@zarifahmr
nk kacang jgk la tuh.
:P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@fathiahRAIHANA
sgt3 best !
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@F.A.Rnxt tyme far kne join trun mlake oke.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@bunga
mmg best.
nxt tyme jum la join.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@enyheartsdiamond
kt cam asfz pn ade, eyka pn ade. eny try tgk kt fb dorg k. kt aim, hairi, heidi.


imy2! :)

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said... [Reply to comment]

fun nyew...:)

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.