Wednesday, February 23, 2011

HB - Celebration

salam. haruslah aku update jugak pasal da bape hari tertangguh nih. aiseh. si intan yang lagik laju update pasal nih dari aku. hah, aku update sekali 1 entri panjang punye. 
oke hari birthday aku pada tarikh entri ini. mereka mereka bikin surpriseess tak hinggat punya. memang best oke. mula malamnya aku memang takde mood bile dorang ajak kua. yela kan kurang sihat + PMS memang mood kelaut la. tapi bile encik boyfee pujuk bagai macam tak sampai haty plak. layan kan je dorang tuh. tengahari buta da bangun tapi masalahnya sara yang ajak aku kua tapi kul 12 pun beliau tak bangun lagi. cis. pukul 1.30 baru gerak dari sini dengan hs dan tyka untuk pegy jj aeon. sampai je dekat kfc dah ade aim dan asfz. tak lame lepas tuh intan ipan ana dengan sal datang. ramai kan kan kan. dan tak lame lepas tuh jugak terus aku dapat surprise besar punya nih. 

  
surprise seterusnya then dorang belikan kek skali yang cantek nih. siap bawak nyanyi nyanyi lagi dalam kfc.
 so ana la kene bawak balek uma sebab uma dorang ade peti ais. then sesi dorang bagi hadiah sambil makan makan kfc serta sambil photoshoot.
ni dari intan. thx KAKAK. ilysm ! *HUG
hadiah yang tak berape nak nampak dekat botol sos nih dari ana dan sal. hihi. tapi pocketful kfc tuh pun sedap jugak. *HUG
yang ni dari asfz. thx syg. *hadiah tuh beliau jahit sendiri oke dengan fav kaler aku. terharu.
then si hs dan aim ni pon sibuk bagai nak jugak maen bagi bagi hadiah. uh gedik !
 dari tyka yang comel. *HUG
thx to abang kfc yang tolong amek kan gambar kami semua.
da photoshoot bagai dengan canon kat dalam kfc then sambung lua kfc la. aiseh. nama pun perempuan maka orang pandang sana sini pun buat dunno sudey. 

kami sambung lepak dekat char kueh teow depan masjid al azim tuh. tyme nih semua berkumpul balek. hihi. then nurul ros dan sedara ipan pun datang. lepak lepak borak borak makan tangkap gambar sampai baterry habes.
acara terakhir adalah hadiah dari hs dan sara. hihi. *malu gile time nih semua orang kat kedai tuh pandang. dah salam peluk ciom semua kami pon balek. fuh fenat taw jalanjalan gelakgelak cakapcakap semua.
sampai je bilek terus buka hadiah hadiah mereka bagi. thx korang. sayang korang ketat ketat. thx canon aim dan nikon asfz. hihi.

* the best ever happy day i ever had. thx guys !
* terase nyesal tak pakai cantek cantek. haha.
* sampai 487 keping gambar hah tangkap.

24 Comments:

intanurulfateha said... [Reply to comment]

ilysm too!



















birthday intan seploh hb doblas.
ok thx, bye.

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

cimi!

whiteorkid said... [Reply to comment]

im happy for u dear..
mesty heppy sangat plus nanges2 dgn kehadiran si dia kan~

Faa Niza said... [Reply to comment]

awak awak,, sweetnyaaaa ;)))
Happy belated birthday yee ;)

asfz lily said... [Reply to comment]

my nikon said "anything 4 u, syg..ngee"


sy nampak adiah saya paling chomel disitu!! awww..(perasan y teramat sgt! ngeee...)

Cik Ezy said... [Reply to comment]

bestnyeeeeeeeeeee dpt jmpe wahati..
jeles kejap.. huhukk

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said... [Reply to comment]

happy for u..
kalau tau blh dtg kan??
hu3..

enyheartsdiamond said... [Reply to comment]

seronoknya dpt hadiah~!

eny dah bertahun tak dpt hadiah bday :')

applemasam said... [Reply to comment]

waaaaaa...kami syg cimi!

bukudiarysofea said... [Reply to comment]

aku da suh kan ko pakai lawa2 ko degil tanak dengar cakap mak cantek nih.





tapi tape. B loves u da way u are :)

A'IM said... [Reply to comment]

hoh..update tak habaq mai..kecewa cehk

misz FaTiN said... [Reply to comment]

best cele8 bezday..
nwy,, hepi belated bezday..
may ALLAH bless U..^_^

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@intanurulfateha
ily more !
bday intan cuti skolah.
kte bwk bl naek cuti ea.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
sowi~

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@whiteorkid
hepi sgt3 syg!
tp xnges.
xbest nges tyme bday.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Faa Niza
hihi. thx !
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@asfz lily
mmg comel sbb awk jahit sndri !
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Cik Ezy
hihi.
jgn la jeles.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
thx syg.
hihi. dorg yg rncg. law tawu ajk ag rmai.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@enyheartsdiamond
alaaa~
eny nk adiah ape?
meh cimi adiah kan.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@applemasam
kami syg tyka !
ily !

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@bukudiarysofea
erk~ mn tawu B nk dtg jgk. igt g jln3 lpak3 je.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@A'IM
alamakk~ aku igt ko da tawu. aku ost kat wall je. :D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@misz FaTiN
thx dear. :)

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.