Kesibukan Yang Melampau.

mintak maap la pada sape sape yang datang blog aku nih. mesty macam benggang je sebab aku tak balas kunjungan lagik kan kan. masalahnya sekarang aku bole balas bile aku pegy pusat komputer kat utem tuh je. sekali 50 blog aku bole bace. tapi masalahnya aku tak pegy pon situ sekarang. pastu lappy aku ni wajar dah anta servis sebelom habes due warranty. pastu kan aku penah cakap ini minggu saket otak. banyak nak kene study nih. midterm aku ujung bulan 2 dan awal bulan 3. wahh~ tade mase nak berpoya poya lagi paham cimi. semua lecturer da inform kat ulearn.

subject : mathematics science computer II
date : 25 / 2 / 2011

subject : multimedia system
subject :  26 / 2 / 2011

subject : web application
date : 8 / 3 / 2011
 
subject : database
date : 12 / 3 / 2011

nampak tak berderet je nih hah. kalau sekali masok siket siket senang senang aku tak kesah. bole pejam mate je buat. tapi sekali masok bole rabak jap otak sejam dua tuh. dah dah cukup, kene pegy study math dulu. otak aku da la bengap tahap gaban kalau subject math, asal lepas lulus tak repeat tuh pon aku da bersyukur. oke sekarang sile pegy study !

14 comments:

Cik Ezy said...

gud luck.. gud luck..
=)

asfz lily said...

study2...good luck mid term :)

bukudiarysofea said...

so? pergila stadi! balik la melaka cepat cepattttttttttt huh.

F.A.R said...

wow.
gud luck k cimi.
patutla blog nie berhabuk semacam.
sampai aku selseme.
hahaha.

bunga said...

good luck dear..

cik lya said...

gud luck dear...study 1st rite :)

M a W a D D a H said...

cik cimi kan rajin...mesti boleh punye...hehe

✿ CikCimi said...

@Cik Ezy
thx.
:)

✿ CikCimi said...

@asfz lily
u too syg !
:)

✿ CikCimi said...

@bukudiarysofea
haha.
"mm" lagik.

✿ CikCimi said...

@F.A.R
haha.
smpai seleseme tuh mmg xleh bla.
:D

✿ CikCimi said...

@bunga
thx !
:)

✿ CikCimi said...

@cik lya
thx syg !
:)

✿ CikCimi said...

@M a W a D D a H
insyaAllah.
:)