si TYKA.

eh, hi febuari. ilysm and please be good to me.
ini cerita da lapuk kowt tapi suka haty la nak cerita kan. minggu minggu lepas mood macam sepoi sepoi bahasa pastu minggu nih mood bersenang lenang pastu aku rase minggu depan mood semak kepale otak. HAHA.
eh oke oke stop mengarut, sebenarnya nak cerita pasal si TYKA nih. budak nih memang sangat sengal oke tapi aku sayang. tiga hari berturut-turut beliau datang lepak sama sama. uma beliau tak jauh pun dekat bukit rambai je dalam kawasan melaka kan. 
start dari hari selase lepas, beliau datang semata mata nak ajak aku dengan si sara teman beliau pegy beli shawl kat jj lame [eh tyka, aku pegy usha shawl yang anda beli tuh kat kl rm10.] then afte da bosan pusing pusing jj, kitorang pegy minom coconut shake kat batu berendam. ouch sedap oke. eh tujuan beliau datang nak pungut hadiah yang aku mms tuh. HAHA. 
the next day, hari rabu pun beliau datang lagik. ajak teman pegy mbmb untuk amek cek. beliau jadi orang kaye baru lar sile la belanje windmill. kemudian pegy pusing pusing jalan raye kemuadian masok jj pegy makan secret recipe yang enak. da macam kat obersee plak aku tengok picture tuh. dalam hujan renyai renyai pegy berposing bagai depan secret recipe. HAHA.
hari khamis plak, beliau datang lepak kat kedai makan dekat hostel aku sebab nak copy paste muvie. sekali makan tengahpetang bersame same. eh hari nih beliau merempit dengan ex5. wuuu~. btw thx sayang bawak jalan jalan bagi gelak gelak dengan mengisi mase bosan walaupun aku agak blur je.
*eh eh beliau nih single mingle lagi. [erk ade kaitan ke?]

15 comments:

intanurulfateha said...

i adore her hair ^^,

mohdhairihassan said...

single??
tapi kalau hari rabu n bawak brg pink kaler,
bleh dapat 'double' scoop askrim kt baskin robin.

bunga said...

single..hee..ramai la lelaki gembira..hehee..

✿ CikCimi said...

@intanurulfateha
kite pun suke jgk.
tp minah nih lpas dy potong rmbt dy pnya mnges xhengat.
:D

✿ CikCimi said...

@mohdhairihassan
eh cop ape kaitan dgn BR?
eh tp xpela bwk cimi je.
haha.

'Ikhwan said...

tyka putih macam patong ~

applemasam said...

thnx sygg!! syg kakak ketat ketat! hihihi..(cover line lmbt usya blog kakak)
hehehe..
n thnx kt itan jgkk...hehhee

Amy Syaquena said...

salam kenal..

singgah dan follow jemput ke sinar raudah ye..

Heidi Shafiq said...

ah sentap! aku benci helmet! huh!


:P

✿ CikCimi said...

@bunga
agak la.
haha.

✿ CikCimi said...

@'Ikhwan
biase la.
gambar da bagi effect cantek punya.
:P

✿ CikCimi said...

@applemasam
grrr~
geget bg hancur kang br taw.
:P

✿ CikCimi said...

@Amy Syaquena
salam knl!
thx visiting.
:)

F.A.R said...

seronoknye korang rumah dekat2..
kalau aku ade, mesti join skali..
nasib baik jauh..
hahaha..

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

seronoknya kamu bersama yer