Sophie Kinsella.

 #1 new york times bestselling author.
lately aku rajin plak membace buku buku beliau. mostly yang shopaholic series. eh ade tak sape sape nak hadiahkan koleksi buku buku ini pada aku? buat kan surprise tuk hadiah harijadi aku akan datang ke nih ke. satu buku baru RM34.90 je kali dengan sekarang ade 9 buah dekat pasaran. HAHA. hotak ko cimi bagi lempang sedas dua baru taw. owh siyes cerita nya best oke. kalau nak taw lebeh lanjut bole singgah dekat website [sini]. bile bace mesty korang teruja nak taw ape yang jadi seterusnya. eh sejak bile aku bertukar arah bace novel bahase inggeris nih? =.="

*sape ade beli? bole kasik pinjam tak?

8 comments:

F.A.R said...

amboi..
sejak bile rajin bace novel nie..
serious best? :)
susah nk cari novel yg betul2 best skrg nie kan..
selamat membace k :D

bunga said...

bunga xde beli lagi 2,,heee,,

Syida Zainordin said...

aku ade buku sophie kinsella ni cik mimi. can you keep a sectet. best wok!

Heidi Shafiq said...

ko dah reti membace? tahniah.. mggu lepas ko baru reti mengeja je.. dah ade peningkatan.. sok belajar panjat pokok plak ye.. :)

iRa~" said...

cimi!
ira tag cimi tau..
kat sini..

GiveAway Angpow CNY

intanurulfateha said...

pinjam!

Sophie Al-yahya said...

sekarang Sophie pun mula rajin baca buku.. tp yg Sophie baca sekarang penulis dia Nora Roberts la.. Sophie Kinsela pun beshhh!!

*btw, header Sophie tu Abang Odio dari blog ni yang buatkan .. =)

http://terbiut.blogspot.com/

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

mentang2 brthday dh dekt,, minx hdiah dh