Monday, February 07, 2011

UPDATE Gathering Blogger Melaka !

korang ingat tak pasal gathering melake yang di war war kan akan di buat tuh? kalau ingat bagos. kalau tak ingat sile pegy dekat entri sini dan sini dan sini jugak ! da ingat? bagos la. hehe. main head nya si heidi. korang mesty nak jumpa dy kan kan. nanty bole belaja guna paint. pastu pembantu utama nya si intan dan korang mesty nak belaja buat header serta tutorial dari beliau kan kan. jadi korang di alu alu kan datang la oke.

12 Feb 2011 (Saturday)
12.30 PM

Restoran KFC,
AEON Jusco Bandaraya Melaka

Bowling Centre MITC, Ayer Keroh
Ada penambahan!
TEMA : BIRU + PINK

seperti yang tertera diatas. nak taw lebeh lanjut bole pegy dekat entri sini sebab aku malas betol nak taep panjang panjang. haha. mari la ramai ramai kite penuh kan kfc tuh. ade lagi seminggu je lagi. kalau korang ade ape ape yang was was boleh la pegy sms dan call tanya intan 0127186471. eh tapi korang bagi la salam dulu yee. nanty kang tak pasal intan marah taw sebab beliau tuh garang gile. haha. oke sekian terima kaseh.

*aku copy paste dari intan je ni. thx intan.
Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.