Ayam Penyet Tesco.

salam. owh yang nih semalam punya cerita. pegy makan dekat ayam penyet tesco jj aeon tuh dengan mereka seperti gambar di atas. korang dapat teka tak dari belakang sape mereka. dapat bagus, tak dapat teka la kau sampai dapat. hihi. kejam gile kau cimi. gambar tuh tyme da kenyang perot tinggal nak bayar jew. thanks KAKAK famous yang lanje kite. mase nih ARTIS pon ade sekali oke. artis mane hah hah? eleh sibuk leee tuh nak tawu kan kan. korang boleh tengok video klip beliau yang paling baru. hah kan aku da cakap ini artis fresh dari ladang lagi. hihi. rase macam dah lame tak makan ayam penyet kat sini. rasenya nih baru kali ke 3 aku makan kat sini. yang ayam penyet lamongan kat mitc tuh sekali kat tesco cheng sekali jugak. apepun aku telan je semua. banyak lagi gambar tapi letak 1 pun da cukup kowt. penat nak upload banyak banyak. neway THANK YOU SO DAMN MUCH ! ilysdm ! hug*kiss*

*next tyme kite nak request pizzahut yang ade banyak cheese tuh. gile kempunan sebab tett cakap tanak makan pizza. :D

30 comments:

intanurulfateha said...

oh oh siapa yg berpunggung besar berbaju jau itu. hukhuk

Encik Psychopath said...

tak ajak pun kite ?

Sophie Al-yahya said...

jahat lah entry ni. buatkan sy lapar pulak (-_-')

bukudiarysofea said...

Siapa TETTTT tuh? Ingat Femes ke si TEEETT kitrg ta tunjuk nama???! *takpuashati*

Thanx Sis Intan Punggung Tembam :D

asfz lily said...

jeles =.=

sueRAFE said...

lapo ah ginieee

Ana Farhana said...

yum..yum..

twinkle twinkle said...

huhu xpenah rasaa

PendekarPetai said...

ayam penyet?? shiittt knpe aku tak knl?? kampong nyer aku.... hahaha

HonEyBuNNy said...

jommm makan pizza....;-)hehhe

noraim said...

ayam penyet tuh cmne kak? xpnh mkn kot. huhu.

anamizu said...

ayam penyet!!!!
cik ana pun suke gile yg penyet2 nih..hihi

mesmerising_wan said...

eh sllalu g tesco cheng ke? i de je sane,, hehe

meaw said...

tak suka la ayam penyet,tak sedap,huhu

A'IM said...

makan tak ajak..wuuu

✿ CikCimi said...

@intanurulfatehaxtaw. kite xknl jugak! :P

✿ CikCimi said...

@Encik Psychopath
awak kan jauh. :D

✿ CikCimi said...

@Sophie Al-yahya
pegy la mkn syg oi.
:D

✿ CikCimi said...

@bukudiarysofea
tah tah !
tett nih !
grrr~

✿ CikCimi said...

@asfz lily
erk~ alaaa~ jgn la jeles.
:)

✿ CikCimi said...

@sueRAFE
pegy mkn sue !
:)

✿ CikCimi said...

@Ana Farhana
sedapnya ana.
eh silap.
sedapnya ana makan kn. :P

✿ CikCimi said...

@twinkle twinkle
pegy try!
nty msty nk lg.
:)

✿ CikCimi said...

@PendekarPetai
xkn xpnh rase lgsg???
bia betol.

✿ CikCimi said...

@HonEyBuNNy
hihi.
jum jum! nak!

✿ CikCimi said...

@noraim
dtg sini. nty kite g mkn. erk tp akk xde trnport nk bwk la plak.

✿ CikCimi said...

@anamizu
kite po suke !
:)

✿ CikCimi said...

@mesmerising_wan
selalu gak sbb uma makcik kat area paya rumput.
:D

✿ CikCimi said...

@meaw
adeh.
part mane yg x sdap meaw??

✿ CikCimi said...

@A'IM
ow dem! aku lupe. =.="