Hari Ini.

 
aku ade kelas matematik 4 jam hari nih. lecture dan lab. wow! sape yang suke matematik mesty nak masok kelas nih kan. aku datang pun pakse rela je. kang banyak sangat ponteng tak lepas pulak aku masok final exam lagi haru biru. eh tapi aku rase macam banyak je. hari nih aku belajar tajuk "Numerical Solution For Solving Differential Equation". panjang betol tajuk hari nih. sempat jugak la aku salin 4 5 6 helai muka surat nota. aku tak suka pon matematik nih. di ulangi tak suke oke. padahal mase sekolah dulu aku tade la bengap sangat matematik nih. tapi aku pon tak pasti apsal tak suke. aku amek kos nih tak jangka pon ade matematik. da habes elak dah dari subject yang mengira kira nih. ish sekali ade jugak. korang tolang la doa aku tak repeat subject matematik nih yee. lepas cukup cukup makan lulus pun aku dah bersyukur. eh sebenarnya aku nak cerita menda laen la tadi. adoi. tadi Dr Samad cakap, esok ade anak pastu anak tanya "mama macam mane nak kire nih?" terpakse la korang pegy selak buku belajar balek. haha. tapi aku rase aku tanak da selak buku matematik. aku nak jawab kat anak aku "alaaa~ pegy tanya kat papa tuh. papa ag pandai dari mama." senang je kan jawapan.
kesimpulanya; sape sape yang pandai matematik tuh bole la kawen dengan aku. haha. nanty senang aku bagi jawapan camtuh je kat anak anak. 

*awak ooo awak~ sebab saye tak suke matematik maka ape lagi awak kene belaja la matematik untuk mase depan anak anak kite nanty. hihi.

6 comments:

noraim said...

akak, kita suka matematik! hihi. skng pon amik kos math tp xpndai mane pon. huhu.

asfz lily said...

hik3...
ye2..nampak dah ketidaksukaan awak terhadap matamatik...

tp..


tp..





tp....









tp...






I ♥ MATH
^______^

✿ CikCimi said...

amek math? ohmy~ yg tuh kompem la pndai math. ish!

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

pergh... cimi dh merancang mse depan.. bgus2... aku dgn mamu same2 x suke math,, mcm mane nk jwb dekt ank kami nnti??

✿ CikCimi said...

@asfz lily
kite tawu awak suke math sebab math awak A. :D

✿ CikCimi said...

@✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
haha. jawab je la mama dgn papa pun tak tawu. pegy tnya cekgu la. :P