Kalerful Macarons !

salam. hi korangggg. hari tuh aku ade bace blog fyka pasal macarons nih. aku memang tak bole tengok menda cantek siket. cantek oke sebab ia kalerful. hihi. jakun betol kan cimi. then ape lagi hari jumaat tuh try la tanya Oh Macarons tuh itu ini itu ini. then sebab hari sabtu tuh nak balek kl sekejap. eh sekejap pulak kan kalau sampai malam baru balek melake. naseb je 2 jam je jarak. rush in tyme sebab ahad tuh da janji dengan hairi eyka akmal sara nak pegy wedding kakak kepada intan. oke sambung balek lepas tuh sebab Oh Macarons tuh kate amek before 12 then terpakse rela suruh bapak pegy amek kan dulu takot aku sampai lambat kang kang. bapak pun layan kan je anak beliau yang sorang nih. hihi. aku order 20pcs = RM 46 plus sis tuh bagi extra 2pcs. macarons nih sweet chewy camtuh la. ade banyak flavor and kaler jugak. so aku macam mintak mix la. bapak pesan jangan makan hari hari sebab macarons nih manis. baek bapak !! thanks sis sebab usaha kan jugak and i love it. sis tuh kate kalau letak dalam peti lagi sedap tapi aku tade peti ais. =.= kalau korang berkenan nak rase bole cari kat fb or tekan je link yang aku letak tuh. babai.

*rase macam sayang je nak makan bagi habes. T_T
*watermark aku besar sangat kan. haha.
*nanty aku update pasal wedding kakak kepada intan tuh.

18 comments:

twinkle twinkle said...

waaa teringin nyee

bunga said...

nakkkk..

sonnet™ said...

rase ape macaroons ni cimi?
ni soalan batak gile lah kan
xpenah makan bnde ni,ekeke!

cik lya said...

macarons tu ape cimi =.=

tia said...

rse dye camne ? sedappp x? sedaaap x?

AH7 said...

makan sedap 2...rugi ah klau smpn jer...

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

fine.. blik kl xbgtau.. xpelah..
sedar dri :(

A'IM said...

nak...hantar kat rumah... hehe

✿ CikCimi said...

@twinkle twinkle
try la rase. :)

✿ CikCimi said...

@bunga
nah !
:)

✿ CikCimi said...

@sonnet™
manis chewy dy macam biskut la.

✿ CikCimi said...

@cik lya
mcm french cookies xsilap cimi.
:D

✿ CikCimi said...

@tia
bg kite sedap gak. tp cume manis je la. law org xtahan manis ssh siket la. :)

✿ CikCimi said...

@AH7
tp sbb cntek sgt.
haha.

✿ CikCimi said...

@✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
adeh.
i rush la syg mase tuh.
mane sempat nk jmpa sape3 lgpn dgn fmly mkck. blik 1 hr je.

✿ CikCimi said...

@A'IM
bole bole!
haha.

Juliet_iRa~" said...

sedap x macarons tu dear??mcm teringin je..hee..
ada letak kaya ke apa2 ke dlm tu??

✿ CikCimi said...

@Juliet_iRa~"
manis sikit la. ade mcm krim kat dalam dia. :)