Tuesday, March 15, 2011

Kalerful Macarons !

salam. hi korangggg. hari tuh aku ade bace blog fyka pasal macarons nih. aku memang tak bole tengok menda cantek siket. cantek oke sebab ia kalerful. hihi. jakun betol kan cimi. then ape lagi hari jumaat tuh try la tanya Oh Macarons tuh itu ini itu ini. then sebab hari sabtu tuh nak balek kl sekejap. eh sekejap pulak kan kalau sampai malam baru balek melake. naseb je 2 jam je jarak. rush in tyme sebab ahad tuh da janji dengan hairi eyka akmal sara nak pegy wedding kakak kepada intan. oke sambung balek lepas tuh sebab Oh Macarons tuh kate amek before 12 then terpakse rela suruh bapak pegy amek kan dulu takot aku sampai lambat kang kang. bapak pun layan kan je anak beliau yang sorang nih. hihi. aku order 20pcs = RM 46 plus sis tuh bagi extra 2pcs. macarons nih sweet chewy camtuh la. ade banyak flavor and kaler jugak. so aku macam mintak mix la. bapak pesan jangan makan hari hari sebab macarons nih manis. baek bapak !! thanks sis sebab usaha kan jugak and i love it. sis tuh kate kalau letak dalam peti lagi sedap tapi aku tade peti ais. =.= kalau korang berkenan nak rase bole cari kat fb or tekan je link yang aku letak tuh. babai.

*rase macam sayang je nak makan bagi habes. T_T
*watermark aku besar sangat kan. haha.
*nanty aku update pasal wedding kakak kepada intan tuh.

18 Comments:

twinkle twinkle said... [Reply to comment]

waaa teringin nyee

bunga said... [Reply to comment]

nakkkk..

sonnet™ said... [Reply to comment]

rase ape macaroons ni cimi?
ni soalan batak gile lah kan
xpenah makan bnde ni,ekeke!

cik lya said... [Reply to comment]

macarons tu ape cimi =.=

tia said... [Reply to comment]

rse dye camne ? sedappp x? sedaaap x?

AH7 said... [Reply to comment]

makan sedap 2...rugi ah klau smpn jer...

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said... [Reply to comment]

fine.. blik kl xbgtau.. xpelah..
sedar dri :(

A'IM said... [Reply to comment]

nak...hantar kat rumah... hehe

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@twinkle twinkle
try la rase. :)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@bunga
nah !
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@sonnet™
manis chewy dy macam biskut la.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@cik lya
mcm french cookies xsilap cimi.
:D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@tia
bg kite sedap gak. tp cume manis je la. law org xtahan manis ssh siket la. :)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@AH7
tp sbb cntek sgt.
haha.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
adeh.
i rush la syg mase tuh.
mane sempat nk jmpa sape3 lgpn dgn fmly mkck. blik 1 hr je.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@A'IM
bole bole!
haha.

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

sedap x macarons tu dear??mcm teringin je..hee..
ada letak kaya ke apa2 ke dlm tu??

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Juliet_iRa~"
manis sikit la. ade mcm krim kat dalam dia. :)

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.