Friday, March 11, 2011

Melake Wonderland.

salam, ini entri da lapok punya minggu lepas hari ahd punya cerita. hihi. aku memang pemalas. bile banyak nak crita tapi mase kurang. bile mase banyak mood kurang. ish ish.
 
nih pintu masok mula mula sekali after parking. jauh gile nak jalan. tah hape hape la yang design nih.
ouch korang orang melake da pernah pegy sini tak? tak? ish ish rugi lar. sape yang suke maen air tuh pegy la try test cube. maen air? owh punca aku ter-pegy sini sebab ade offer 2 dewase = RM30 and 2 kanak-kanak = RM25. kalau tak aku rase sampai kurun ke 100 pun aku tak jejak jejak. haha. tak de la wonderland sangat kan kalau tengah panas. haha. hah ! nih la punya muke aku burn semacam gelap je. bukan takat muke je, tangan kaki semua la. dem ! dah le berendam tyme matahari tengah terik gile. macam mane nak bagi cerah balek nih. tips please. owh lepas tuh tempatnya lebeh kurang gambang waterpark jugak la. ade bahagian ombak bodo konon konon macam tepi pantai siap kerusi keliling. ade yang arus arus mengalir. ade bahagi permainan kanak-kanak tapi aku tengok dewase pon maen je. ceh. dan yang bahagian dewase pusing pusing tinggi tuh pun ade tapi aku tak naek la. eh aku bukan penakot ye tapi sebab bawak kanak kanak kene la jage mereka. haha.
nih la part permainan kanak kanak. kau nampak je biase biase kan tapi aku naek yang kaler biru tuh ohmakau~ saket jugak bontot bile sampai bawah. dah la licin gelongsor tuh. aku tak de la capture banyak banyak gambar. tangan da la halus mulus kang hp pun sekali gelongsor masok air. kan ke susah haty nak mesej mesej dengan sang pencinta. haha. pastu elok aku nak balek je hujan lebat gile turun mencurah curah pulak kan. memang sadis la nak pegy dekat kereta yang jauh nun bawah bukit tuh. sebab tuh aku kate orang yang design tuh tah hape hape. dah ler tempat berteduh tak banyak susur gajah pon tak de. sian taw orang yang bawak bayi tuh aku tengok berpanas hujan duk bawak anak. nenek nenek pon sama jugak walaupun mereka jadi penonton cume. next tyme upgrade siket bagi kepentingan pengunjung yang datang. ish aku bagi komplen yang membina nih taw. :)
Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.