Friday, March 04, 2011

Perempuan Selalu Rase UNSECURE.

 
oke sile abaikan entri cam haram yang sebelum nih. sile fokus pada entri yang aku sendiri taep nih. haha.  tapi aku tak susah payah tuju kat sape sape pon ini idea yang datang mase aku tengah melabur saham tadi. UNSECURE? heh? betol kan? dah tak payah nak tipu. kau kau kau perempuan kan kan? termasuk kau yang stalk blog aku tuh. eh takkan pondan plak. pondan reti rase unsecure ke? aku pon perempuan mesty la aku tawu. dulu mase aku baru baru kapel aku pon selalu je rase camtuh. gile babeng punya perasaan cam haram. tapi aku rase unsecure dengan ex ex ex gf kepade boyfee aku je. dengan perempuan laen yang di panggil kawan tade masalah pon. cube kau pikir. yela macam mane kalau sesuatu perhubungan yang baru di bina itu putus hancur berkecai berderai di tengah jalan. mesty la tak nampak hasil ape yang telah di usaha kan. eh jangan kate hubungan baru je, hubungan lame pun rase unsecure jugak kan kan. tapi bile da macam macam berlaku aku muhasabah diri yang cengeng nih. gile cengeng aku nih bile tiap kali perkara perkara yang tak di  duga dan tak di sukai berlaku. maka aku paham apsal aku nak rase unsecure kalau die sayang aku kan? di ulangi DIE SAYANG AKU. apsal kenape mengape perluke? oke memang banyak gile persoalan. belajar dari pengalaman dan belajar dari ape yang berlaku. kalau terang terangan die sayang gile nak maty tak boleh hidop tanpa kau. tiap tiap hari mesej i lap u i mes u tuh semua. tak payah la cam haram kau nak rase unsecure. buat susah haty kau je. kang saket jantung tekanan darah naek dah kene duduk hospital kan. tapi kalau die buat muke toye emotionless tuh wajar la kowt. jadi perlu di ingatkan yang kawan adelah kawan kowt. di ulangi KAWAN oke. bukan nye ex atau bekas taperware atau mantan. sia sia je usaha kau nak rase unsecure tuh. bagi aku kalau die dah tak sayang aku mesty die da blah da give up da carik perempuan lebeh hebat dari kau lebeh hot gojes dan seksi. jadi kesimpulannya kau patot belajar kawan dengan kawan kawan kepade boyfee kau baru la kau kenal beza nye kawan dan skandal. haha.

*aku rase la aku makin mature dalam berpikir walaupun aku suka mengarut.
*wow! tahun nih aku tak cengeng macam tahun lepas.

22 Comments:

adrinaqamarina said... [Reply to comment]

rina pon kadang3 rasa unsecure jugak. tapi kan even kekadang rasa jeles tengok dye komen dengan kawan3 dye tapi rina rasa yakin dengan dye, entah kenapa.

bila dah jao ni, trust la yang paling penting sekali

tyka chou said... [Reply to comment]

hahahaha! nak tanya sket la. apsal dah last2 tu macam ade terpesong sket je..hehehe

bukudiarysofea said... [Reply to comment]

serve u right pondan! eh Stalker! heh heh heh. hoi hoi. Stalker, kawan dgn aku jum? x)

atiqa :) said... [Reply to comment]

like like . kes kita sama lah . sekarang baru lah rasa secure sikit :)

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

nice blog..

sy dah klik iklan awk..

dah follow awk.. follow sy balik..

kah3...

kah3..

kah3.. :D

LaLaLovy said... [Reply to comment]

join contest lalaloy!


http://lalalovy.blogspot.com/2011/02/contest-lalalovy.html

intanurulfateha said... [Reply to comment]

You have to have trust in a relationship to fully love someone. ♥

wanstar said... [Reply to comment]

tips promote blog

http://reduan-wanstar.blogspot.com/2011/03/tips-cara-promote-untuk-blogger.html

Encik Psychopath said... [Reply to comment]

ko hentam gf sape ni.

emieysandra said... [Reply to comment]

sy cukup2 paham!
;)

enyheartsdiamond said... [Reply to comment]

seronok lah baca isi hati gadis ney.. i feel u :)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@adrinaqamarina
aha aha. kite kene la percaye baru betol. :)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@tyka chou
aku memang suka maen pesong pesong nih. :D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@bukudiarysofea
stalker tuh tanak kawan dengan kau. die kate kau tak layak. die cantek sangat.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@atiqa :)
hehe.
yakin la dengan die.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
kau salah blog nih. komen kau tak membina.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@LaLaLovy
alrite.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@intanurulfateha
you're rite honey !
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@wanstar
thx. :)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Encik Psychopath
gf 'kawan' kite.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@emieysandra
ouch penah rase ea sayang.
saba la.
:)

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@enyheartsdiamond
thx sayang.
:)

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.