Tag by Tyka.

1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu. 
Nur Cimi Comot
2. Kamu suka warna pink tak?
Dem ! mesty la suka.
3. Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni, apa kamu nak cakap dengan dia?
Hi syg ! pinjam rambut.
4. Siapa paling comel? Maher Zain atau kamu? 
Sah sah la aku lagik comel kan. Kalau korang kate tak tuh mesty mata korang ade masalah.
5. Mana lagi sedap? Kek atau aiskrim?
Both boleh tak. Dua dua pon aku suka la.
6. Bila tarikh birthday si pemberi taggie ni? (Kalau kamu ingat, kamu memang hebat) 
12 June Tahun Meow. Oke tipu bukan tahun meow.
7. Ain Maisarah, siapakah dia? 
Perempuan? Kakak? Adik? Makcik? Nenek?
8. Ceritakan sejarah kamu membuat blog, ikutlah sampai perenggan pun. 
Heh? Panjang kowt. Saye tulis ape yang saya rase dari haty. :)
9. Apabila harijadi kamu, kamu nak saya (pemberi taggie ini) beri apa pada kamu?
Nak nak nak Teddy paling besar bole tak?
10. Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ye!
Sape nak jawab sila la kan jawab. :)


*dem ! nak update blog tapi mood cam haram. ngadap asemen math pon tak tawu nak buat ape. ohmy~

16 comments:

adrinaqamarina said...

ni heidi yang update ke cimi yang add.

hehhe

noraim said...

akak study utem kan? i'll be there on march 26. hihi.

p/s: gatei nk btau. huhu.

Heidi Shafiq said...

fuiyoo.. blog cantek siot.. aku pun nk gak background ade love2.. :D

asfz lily said...

hehehe...
pinjam rambut!! hek3

emieysandra said...

tol eh nur cimi comot..dlm ic pun?kih3

fathiahRAIHANA said...

hehe maher zain pom takley lawan kecomelan die ^^

Cik Ezy said...

jwb tag pon kire apdet blog jgk..
=)

Encik Psychopath said...

nak jugak pinjam helmet eh rambut tyka :)

✿ CikCimi said...

@adrinaqamarina
cimi le syg.
:D

✿ CikCimi said...

@noraimoke oke bole jumpa !! :D

✿ CikCimi said...

@Heidi Shafiqtak sesuai tok kau la gile.

✿ CikCimi said...

@asfz lily
hihi. pinjam jugak.

✿ CikCimi said...

@emieysandrakihkih. manede. tuh nama panggilan. mane bole kantoi kn nama penoh. :D

✿ CikCimi said...

@fathiahRAIHANAhihi. yeah. *terperasan dah.

✿ CikCimi said...

@Cik Ezy
tawu tape. nih kes da tade idea gile.

✿ CikCimi said...

@Encik Psychopath
kau nak pakai kat ne law pinjam.
:D