F.I.N.A.L

.SCHEDULE POST.

eh aku suke gambar aku jumpa kat google nih. harus lah aku pun begini. sebab aku tengah sibuk meng-study kan diri sebab esok je dah start paper. pastu semua berderet sampai sabtu. pastu assigment pun ade lagi. screen lappy aku je dah penuh dengan nota, assigment serta gom player aku buka. hish tade mase nak online weh. tade mase nak buka facebook ke twitter ke blog ke tumblr ke mane mane sosial network ke. kalau aku buka pun tak sampai 1 minit dah tutup sebab bile lebeh 1minit kompem aku lekat dan dah lupe semua buku ilmu aku. haha. pengaruh sosial network memang dasat. dari minggu minggu lepas ag macam nih sebab tuh aku tak sempat nak reply komen ke mesej ke chat ke. semua tak sempat oi. dasat betol hidup. agak agak kalau aku ngantuk ngadap buku ilmu aku pon buka movie movie korea ke anime one piece ke. haha. sebab nak meng-study kan diri sampai hari dah subuh pon aku tak sedar. eh yang aku sedar dah pukul 3 pagi la. ish ish baru nak lunch. lunch otak ko cimi. =.=" disebab kan paper pertama aku adalah matematik jadi kefungsian otak aku tak berape oke sangat. T__T

owh yang nih jadual final aku:

matematik sains komputer II  |  25/4  |  2.15pm
pangkalan data  |  26/4  |  2.15pm
kepintaran buatan  |  27/4  |  2.15pm
aplikasi web  |  28/4  |  2.15pm
sistem multimedia  |  30/4  |  9.00am

geeezzz nampak kan kan. dem la. memang mase aku terhad. tambah tambah aku pelajar cemerlang kan. cemerlang pulak. cis. oke papepun good luck untuk semua orang yang nak amek exam oke. :)

*memang berhabuk semua sosial network aku.
*ape ape hal bole la hubungi aku dekat hp or ym sebab dua menda nih je yang aku sempat online. :D

9 comments:

asfz lily said...

gud luck! ^__^

SiPetani said...

gud luck lah kau! messy aku tgk... =.="

Eifa Zuhaira said...

gud luck!!! :D

lieya orange M.I. said...

jadual exam padatnyer... mesti tensi nih..

good luck yer... (^_^)

syafiqakarim said...

omaigod..!
i ingat tu gambar u.
baru nak puji hot n spicy.haha.
seb bek seb bek ;p

good luck cimi.
buat elok2.rasa give up,ingat
je muka comel i ok? ;p

fyna said...

good luck!

Encik Psychopath said...

takde yg lg terkangkang ke.

noraim said...

good luck akak walaupon dah lambat. huhu.

bukudiarysofea said...

Nasi kangkang agoknyew.