hi C3.

oke quick update punya. aku da dapat hp baru. suke sampai lompat lompat atas katil. oke tipu aku senyum senyum kambeng je. ibu aku kate pegy la beli dengan syarat telefon beliau selalu. eh mudahnya syarat. padahal hari hari aku mesej reply pendek pendek je. =.=" owh lupa pulak nak bagi taw ape pasal aku tuka hp baru. weee~ sebab sony yang aku beli 3 tahun lepas da rosak. samsung yang aku cilok dari bapak setelah beliau beli hp laen pon da rosak. hihi. so aku macam dah ter-best pulak tak pakai hp seminggu tapi kesian pulak kesayangan kesayangan aku nak call tak dapat dapat. kowt aku hilang tengah jalan kan dah jadi isu pulak. jadi ibu aku kate pegy je la beli. nah ibu kasik duwit. haloh haloh baeknye ibu. i luv u la. hihi.so aku pun tade kesian kesian angkat teros hp paling murah. erk~ murah pulak kan? eh kira murah la tuh sebab nokia buat offer. macam biase aku memang addict giler denga kaler pink. aku carik hp tengok kaler dulu baru tengok menda laen. tapi aku maseh berharap yang hp samsung akan sehat sebab amek gambar cantek, ade flash, ade front camera. dah la de 3g. hish. eh dah dah nak offline. keje banyak nih.

*owh 2minggu yang like hell.
*asemen dan presentation melambak padahal dah nak final seminggu lagi.

18 comments:

intanurulfateha said...

yeayy! dpt hp bru :p

SiPetani said...

knape C3.. knape bukan corby?? why why why why.. tidakkkk... bantah2.. mogok besar-besaran dpan PPP.. T___T

Aweyn said...

kaler pink ea syg? cantik~ :D

✿ emaxoxo ✿ said...

yayy sama dgn ema! ;)

Cik Ezy said...

sukenye dpt enpon baru..
yea!

✿ CikCimi said...

@intanurulfateha
yeah~~ hihi. :P

✿ CikCimi said...

@SiPetani
law ko sedekah corby ko pon okeeeeeeee~ :P

✿ CikCimi said...

@Aweyn
ahaaa. kaler pink. hihi.

✿ CikCimi said...

@✿ emaxoxo ✿
hihi. sama ke?? kite tgah still godek3 ag hp nih. :D

✿ CikCimi said...

@Cik Ezy
sukeee sangatttt~ :D

A'IM said...

pasni dah leh kacau cimi hari2..haha

Fitrihadi said...

hai adik manis..boleh berkenalan?? Bak ar num phone yu..ai nak calling-calling hihihi..

amir said...

aku rasa..sony terbaekkk

tyka chou said...

bole geng dgn fared

ama said...

c3 kurangnya takde flash je. heh

asfz lily said...

pegh!!

Ain Zulaikha said...

wahhhhh saya nak black berry T__T

QUEENPINK said...

salam.

jemput join ga saya.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html