Monday, April 18, 2011

hi C3.

oke quick update punya. aku da dapat hp baru. suke sampai lompat lompat atas katil. oke tipu aku senyum senyum kambeng je. ibu aku kate pegy la beli dengan syarat telefon beliau selalu. eh mudahnya syarat. padahal hari hari aku mesej reply pendek pendek je. =.=" owh lupa pulak nak bagi taw ape pasal aku tuka hp baru. weee~ sebab sony yang aku beli 3 tahun lepas da rosak. samsung yang aku cilok dari bapak setelah beliau beli hp laen pon da rosak. hihi. so aku macam dah ter-best pulak tak pakai hp seminggu tapi kesian pulak kesayangan kesayangan aku nak call tak dapat dapat. kowt aku hilang tengah jalan kan dah jadi isu pulak. jadi ibu aku kate pegy je la beli. nah ibu kasik duwit. haloh haloh baeknye ibu. i luv u la. hihi.so aku pun tade kesian kesian angkat teros hp paling murah. erk~ murah pulak kan? eh kira murah la tuh sebab nokia buat offer. macam biase aku memang addict giler denga kaler pink. aku carik hp tengok kaler dulu baru tengok menda laen. tapi aku maseh berharap yang hp samsung akan sehat sebab amek gambar cantek, ade flash, ade front camera. dah la de 3g. hish. eh dah dah nak offline. keje banyak nih.

*owh 2minggu yang like hell.
*asemen dan presentation melambak padahal dah nak final seminggu lagi.

18 Comments:

intanurulfateha said... [Reply to comment]

yeayy! dpt hp bru :p

SiPetani said... [Reply to comment]

knape C3.. knape bukan corby?? why why why why.. tidakkkk... bantah2.. mogok besar-besaran dpan PPP.. T___T

Aweyn said... [Reply to comment]

kaler pink ea syg? cantik~ :D

✿ emaxoxo ✿ said... [Reply to comment]

yayy sama dgn ema! ;)

Cik Ezy said... [Reply to comment]

sukenye dpt enpon baru..
yea!

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@intanurulfateha
yeah~~ hihi. :P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@SiPetani
law ko sedekah corby ko pon okeeeeeeee~ :P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Aweyn
ahaaa. kaler pink. hihi.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@✿ emaxoxo ✿
hihi. sama ke?? kite tgah still godek3 ag hp nih. :D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Cik Ezy
sukeee sangatttt~ :D

A'IM said... [Reply to comment]

pasni dah leh kacau cimi hari2..haha

Fitrihadi said... [Reply to comment]

hai adik manis..boleh berkenalan?? Bak ar num phone yu..ai nak calling-calling hihihi..

amir said... [Reply to comment]

aku rasa..sony terbaekkk

tyka chou said... [Reply to comment]

bole geng dgn fared

ama said... [Reply to comment]

c3 kurangnya takde flash je. heh

asfz lily said... [Reply to comment]

pegh!!

Ain Zulaikha said... [Reply to comment]

wahhhhh saya nak black berry T__T

QUEENPINK said... [Reply to comment]

salam.

jemput join ga saya.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.