Saturday, April 02, 2011

HUHA HUHA with LOVE day 2.

hi korang. ini sambungan dari entri lepas. eh malas gile oke nak taep. jamu korang dengan gambar je la jawabnye. kalau bosan bole tekan pangkah oke. nanty korang tengok gambar aku yang comel nih lame lame muntah hijau pulak. haha.

26 MAC 2011
owh hi korang. pagi kan balek pukul 7 pagi. pung pang pung pang tido sampai pukul 11 pulak. pastu mandy siap bagai cantek cantek semua memang amek mase la kan. dah nama pon pompuan pastu start lew kete bawak dorang pegy makan dekat area gokart. aku dengan sara suke makan situ sebab ayam goreng tempat tuh best. dah kenyang perot maka perjalanan diteruskan untuk jumpa tyka dekat area opis beliau.
heh macam pulak dah lame tak jumpa. eh tapi aku memang lew lame. sara jew yang selalu jumpa beliau. 
dan dan lew kat tepi jalan raye tuh jugak nak bergambar bagai. kete yang lalu lalang semua pandang pelik ke jelik ke so whatever lah. bukan bayar pon tangkap gambar tepi jalan.
then tyka bawak pegy masjid terapung melake. eh melake ade masjid terapung pulak? kire terapung lew nih. nampak tak bawak masjid tuh kan air laut. cantek kan cantek kan pemandangan. nih area selat melake. walaupun panas terik tapi layankan je bergambar secare gembire. tapi memang tak ramai orang kat sini siang siang tapi kalau malam agak agak ramai tak?
nih self-timer atas batu bata pantai tuh. takde orang kat situ maka tak bole mintak tolong amek kan gambar. kitorang tak janji pun nak pakai dress half cam nih. tetibe da siap baru pasan. tyka pon same.
tyka with her oakley spec yang kalerful pepel.
tyka suruh posing tapi aku tengah blur ape yang dorang sedang cakap kan nih? tak paham betol. dah habes gambar gambar gedik gedik kene anta tyka balek opis kang lambat masok dapat warning pulak. salam salam peluk ciom muah babai.
kitorang lak terus pegy jusco aeon baru dekat mc sebab nak pegy karok. gile semangat tapi kitorang tak amek jam amek ikot lagu. ntah ape pasal aku rase suara aku laen macam pulak. hambek la kau orang nyanyi la sampai 24 lagu. sampai tade suara la jerit jerit bagai dalam tuh semua orang lalu lalang pun nak tengok.
da penat nyanyi bayar parking bawak dorang pegy kampung morten pulak amek gambar. cantek kan rumah rumah kat sini. berkaler kaler dan berlampu lampu. dorang siap bagi salam mintak izin nak amek gambar.
masing masing sibuk merenung mase depan sambil melambai lambai pelancong yang naek cruise tuh. wek wek aku tak suke bau air tuh pening nak muntah. naek cruise tuh dulu sekali pon macam nak pengsan.
heh depan signboard air pancut kampung morten.
tak taw dah nak pegy mane tapi teringat nak bawak dorang pegy pantai klebang. saje saje je lepak situ borak borak cerite hantu. tade ke cerita laen nak borak.
pastu nak pegy makan dekat asam pedas tapi aku terbawak ikot jalan jauh. ampun yer korang tapi sampai asam pedas habes je korang makan. dasat!
pastu lagi dan lagi pegy lepak dekat dataran air keroh sambil maen belon tangkap tangkap gambar dalam gelap. adoi. da bosan penat terus balek hostel sampai pukul 1 kowt dan borak lagi dan terus tido. harus lah aku tido awal sebab aku baru tido 2jam je pagi tuh.

* aku taep entri memang slow lah. penat taw. asemen quiz test melambak.

16 Comments:

bukudiarysofea said... [Reply to comment]

Hureii!

Cik Ezy said... [Reply to comment]

berjimba sakan..
yeaa..
best giler tu..

ada mokhtar said... [Reply to comment]

wah sakannye =)

ieqa said... [Reply to comment]

Worrrr cambest jeeeee!

Encik Psychopath said... [Reply to comment]

jeles tengok spek tyka.

Ana Farhana said... [Reply to comment]

bile masa plak sampai kmpung morten nie...

m!S$ sImpLe.. said... [Reply to comment]

heyp2!!
terharu.... ngeh ngeh ngeh

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said... [Reply to comment]

comel2...
tq cik cimi bwk kite jalan2

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@bukudiarysofea
ape yg hurei hah hah? :P

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Cik Ezy
hihi. tawu tape.
best gileee.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@ada mokhtar
hee. best sgt hangout. :D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@ieqa
mmg best pon ieqa. :D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Encik Psychopath
hahaha. pegy pinjam kt dy. :D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Ana Farhana
mase nih korg semua tade uma la. :D

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@m!S$ sImpLe..
heee. jgn sedeh oke. nty kn bole jumpa ag.

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
welcome syg. nty kite dating ag. :)

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.