HUHA HUHA with LOVE day 3.

hi lagi. eh, assalamualaikum korang. haha. oke aku memang pemalas tahap gaban tak bole belah sebab buzy dengan quiz test labtest assignment bagai lah. rase macam nak terjun kerusi je sebab otak jadi cepat jem. nak study lagi. patotnya minggu study week kene pegy study la, nih tak pegy bagi semua menda tuh. haish. oke nih nak sambung dari entri nih dan entri nih. kire da lapok jugak la. 

27Mac2011
heh, pagi nih kitorang bangun awal siket ler kire. yela dorang kan da nak balek kl hari nih so kene manfaatkan mase sebaek mungkin. tak bole hilang bazir sesaat pun oke. 
oke nih sebelum gerak kua umah. ceh amek kenangan dalam umah depan pintu nak kua. dorang ade jugak lagi amek gambar kat bawah depan pejabat depan signboard bagai. aku memang tade ler sebab pegy start kete nak panas enjin kete heh. dah ler cuaca panas haish melake tawu tawu je la kan.
hah nih ler tempat utama kitorang pegy. dorang nih hah kempunan nak minum coconut shake.
hah hah dah sampai tuh minum ler korang sampai muntah oi.
owh annoying gile muke. tak larat taw nak panjat tangga. penat la jalan jauh jauh. eh jauh pulak. jauh lew tuh kalau kene tadah muke kat matahari. sebab susah nah dapat parking le nih. burn lagi ler muke aku camnih.
oke nih memang tak larat betol nak layan dorang membeli belah dekat tempat bangunan puteh tuh. kaki lenguh cuaca panas last aku duduk dengan muke selamba kat tangga orang lalu lalang pastu selamba jugak je dorang tinggal barang kat aku. =.="
lepas tuh simpan barang kat kete tambah kupon parking lagi sejam dan jalan kaki pegy melaka parade pulak. nak pegy makan kat foodcourt pastu jalan jalan pusing kedai jap.
yang nih pegy office tyka yang seram macam rumah hantu sebab mase beli belah tadi kitorang ade jumpa cincin macam di atas tuh and buat ler tuk kitorang berlima. eh office tyka tuh kalau korang nak shooting filem hantu pon sesuai gile tak pon filem tembak tembak bunuh bunuh memang lagi sesuai. pergh meremang oi bulu roma tengok tempat tuh. apsal la company tuh duk dalam tuh. pegy ler sewa tempat laen.
cis stereng kete panas oi tyme nih. aku siap bersila sebelah kaki sambil pegang stereng kete dua jari. macam haram je kan aku nih. owh siyes korang tolong jangan pelis lah jalan kat melake tengahari buta tak pun naek kete lepas korang parking tengah panas. kompem menyesal punya eh. mase nak pegy melaka central lalu dekat marina beach resort pastu dorang kate cantek tempat tuh. eh aku macam lalu jauh eh sebab aku lupa la jalan dari bandar nak melake central. haha. 
self-timer pada yang bertauliah seperti aku. haha. dah tade orang nak mintak tolong kene la manfaatkan batu batu dan pasir pasir. ish gile la berjemur kitorang nih.
ni da kat melaka central, dorang amek tiket pukul 5 petang metrobus. ehehe. kat bus pun jadi tangkap gambar. babai korang. sayang korang ketat ketat selamanya. thanks sebab datang melake. nanty cuti sem kite balek kl. :) da salam peluk ciom muah muah dorang pun naek bus. oke sara kate aku emotionless lagi tyme nih. aku pon tak pasti ape kes muke aku macam tuh. pastu tetibe elok kua kete masok jalan raye dapat mesej dari dorang. tak habes bace pon aku mate dah kabur oi oi aku dah la tengah jalan raye kang ciom kete depan pulak. cis sara pon da pandang kiri dan dan je. haha. till we met again.

14 comments:

Encik Psychopath said...

hoi. kokonut shake !

adrinaqamarina said...

yina suka lepak marina beach resort!

hehe.

kantoi.
:P

bunga said...

wah..persahabat yang baik..jeles bunga..hehhe..

Cik Ezy said...

terliur tgok airtu..
tmbh2 ag ade ais krim..
huhuuu

nazirulhazwan~ said...

wes, air apekah tu?coconut shake ker?

m!S$ sImpLe.. said...

huh dah hari ke 3??ceepatnyeeee!!
x sabau tunggu bulan 5!!!
rendu~rendu~rendu!!

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

sye nk update xlepas2 lgi..
tenet cm haram..
tp akn diupdate juger..
xsbr tnggu bln 5 :(

✿ CikCimi said...

@Encik Psychopath
haha. dtg melakauuuu~

✿ CikCimi said...

@adrinaqamarina
oke mmg kantoi~ bl dtg mlake tanak jumpa kite. tsskkk~

✿ CikCimi said...

@bunga
jgn la jeles. kite pon kawan jugak. :)

✿ CikCimi said...

@Cik Ezy
jum dtg sini raseee~

✿ CikCimi said...

@nazirulhazwan~
aha leee. :D

✿ CikCimi said...

@m!S$ sImpLe..
rinduuuu jugakkk~ :")

✿ CikCimi said...

@✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
update cpt. xsbr tgu versi anda. :))