Monday, April 11, 2011

UTeM Bebas Asap Rokok.

salam. hi korang. hari ahad lepas iaitu semalam aku ade join mpp buat program melaka utem bebas asap rokok. cume sebagai urusetia je la. nak jadi peserta tak boleh la pulak. sebab nih aktiviti berbasikal tapi aku ber-van. haha. sebab aku tak reti abawak basikal. diulangi tak reti paham. dah dah tak payah nak gelak sangat. aku taw le korang pelik. dulu kecik kecik aku bawak basikal 4 roda. bile naek basikal 2 roda asyik jatuh dengan nanges je lepas tuh teros aku tak bawak bawak sampai besar. heh bile dorang cakap urusetia pon kene amek basikal memang tak la habes kaki tangan aku sejok macam peti ais.
lepas tuh tadi petang ade majlis perasmian. eh baek kan aku datang padahal tahap kesibukan aku memang leh tak dapat dinyatakan. fuh~ siap bawak lappy buat asemen dalam auditorium canselori. naseb la batery aku tahan lame. tapi tapi best jugak, dapat goodies beg makan makan gambar gambar pastu kenal dengan izni presiden fakulti pembuatan.

*hari nih tak sempat rehat pon lagi. pepagi buta da pegy kampus pastu kul 7 tadi baru balek umah. gile penat bulan nih melampau lampau sangat.
*tadi kua dengan family sara. hihi. thx for the treat. :)
*sorry la aku update seringkas mungkin je. esok ade labtest. BW pon da lame tak buat. bulan nih memang disaster siket la.

6 Comments:

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.