Thursday, June 23, 2011

Beautiful Little Monster.

 
dari kiri atas : nelly, cimi, heidi, intan, xett
dari kiri bawah : sara, asfz, ana, nurul, ween

salam. dorang nih la 1st blogger yang aku jumpa mase bulan puase tahun lepas. then decide nak letak nama BLM and wujud la jugak blog BLM.  rindu korang hoi! gambar nih base pade gambar gathering tuh sebab tuh la panduan yang senang nak lukis. baju kaler bagai dorang semua aku ikot sebijik. meh nak cerita  merepek sikit pasal dorang.
aku selalu je terserempak dengan nelly merata tempat, dekat jusco aeon la ,dekat dataran pahlawan la, dekat jonker pun ade sebab nelly nih kaki jalan. heidi atau HS pulak tak payah cakap, asal masok pusat komputer je mesty nampak telinge beep beep beliau. dah la satu utem naseb tak satu fakulti. intan sekali sekala la jumpa, paling kurang sebulan sekali, paling banyak tiap tiap hari. bergosip la, pegy makan la, lepak lepak la. yang xett nih memang jarang jumpa tapi sekali sekala ade contact kat mesej sebab aku order felt dekat beliau. sara nih bukan blogger pon mase mula dulu. aku saje ajak beliau teman mase gath tuh. tak yah cakap la, hari hari ngadap muke beliau. dah la bestfriend, roomate, housemate, classmate, utemmate dan mate mate. asfz pulak satu utem satu fakulti dan classmate aku hari hari jugak jumpa tapi beliau senior walaupon adek adek lagi. erk~ dimane ade intan disitu haruslah ade ana. hihi. sebab ana nih housemate intan. so memang selalu la jumpa.  nurul memang jarang jumpa tapi ade sekali sekala jugak kua sama sama. lagisatu nurul nih keje shift.kene tengok free time beliau. ween nih la paling jarang yang amat jumpa. walaupon mmu tuh sebelah je dengan hostel bukit bear tuh. =.="
oke tah bile nak jumpa korang lagik kan.eh nih la mission aku yang kenkonon tuh. heee.
saki basi baki entri merepek. nak tido dah. okebai.

29 Comments:

tyka chou said... [Reply to comment]

saye xde pon. :(

Ana Farhana said... [Reply to comment]

yeay gmbo saya kat depan.....
cantik sangat...thanks..:)
miss u..

intanurulfateha said... [Reply to comment]

intan paling comel!

oit tyka!
sape soh x dtg gath yg 1st tuuuu!
ggggrrrrrr!

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@tyka chou
ko tade mase nih. ashane nak letak. =.="

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Ana Farhana
miss u too !! nak pelok ana kuat3! hihi.

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@intanurulfateha
hihi. intan mmg comel ! :P

♥ ajaa tyne ♥ said... [Reply to comment]

comel sume doddles kamoo =)

Cik Domo said... [Reply to comment]

saya SENIOR tapi saya MUDA!
ok bai~


notakakiwangi = ada org cakap mmg cam asfz la doodle kamu tu..weeee~

enyheartsdiamond said... [Reply to comment]

mmg beautiful little monster lah doodles ni! kiut miut :DDD

cimi ngan sara kembar :D

Solehah_SS97 said... [Reply to comment]

comey betul doodle2tu..mesti diaprang comey kan?=p

fiezah91 said... [Reply to comment]

hehehe..bestnya kwn2 pun blogger.. hehe

entri baru: teka mana aku dapat hadiah

emieysandra said... [Reply to comment]

comel!..rjinnyer cimi buat doodles yg cntik cantik^^

Nurulchumel said... [Reply to comment]

rindu sgt ngan korg semua! :)

Aweyn said... [Reply to comment]

heidi lg hensem dlm gambar la..realiti x. hahahahaha. gurau je

noraim said... [Reply to comment]

comei gila kak! xnak jual ke? heee.

meaw said... [Reply to comment]

tade gambar meaw,majuk la gini T_T

meaw said... [Reply to comment]

tade gambar meaw,majuk la gini T_T

ieqa said... [Reply to comment]

Geng Blogger Melaka ke ni? hehe
Comel doodles tuuuuu~

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@♥ ajaa tyne ♥
heee. mekaseh !

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Cik Domo
wahaha. mude remaje lewtew. :P

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@enyheartsdiamond
haha. tade la kembar sgt. :P

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Solehah_SS97
heee. dorg memang comel.

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@fiezah91
best jugak. :)

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@emieysandra
nih namanye tade keje la emiey. :D

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Nurulchumel
rindu jugak ! <3

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Aweyn
betol la tuh ! haha.

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@noraim
sape la yang nak beli. >.<

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@meaw
erk. heee.
nih yg blogger 1st cimi jmpa. :)

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@ieqa
aha yang memule skali jumpa. buka puasa sama3. :D

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.