Monday, June 13, 2011

Edit Edit Blog.

salam. beberape bulan sekali aku mesty ubah suai blog sebab agak agak dah busan tengok. maka sesi under construction dah tamat. hasilnye? hah cengini jugak lew. tak cantek mane tak hodoh mane. biase biase aje. sebab tuan punya pon biase biase comel. dan macam biase aku memang tak bole lari dari tema pink. disebabkan semalaman sampai tak tido aku duduk dalam bilek sendiri yang warna pink jadi automatik background blog kembali ke pink pink gitu. haha. tengok lah sendiri hasilnya yang bersengkangkang mate mengadap kembali html code tuh. kalau dulu aku pernah jugak pakai kaler cekelat pastu kaler putih. penah jugak aku try cuba test letak kaler laen tapi tak sampai bape jam aku tukar balek. hadoi. owh aku pelupe nak print screen yang sebelom nih. aku selalu macam nih, bile dah habes edit baru ingat nak print screen. nih jela yang selamat.
header pulak kali nih aku pilih untuk letak gambar doodles yang aku baru belajar buat malam tadi berdasarkan tuto dari blog wan hazel dan sample gambar dari doodles tumblr yang aku dapat. cuma besar siket kowt dan comot sebab dah lukis lukis pastu padam kaler kaler pastu padam. aiseh. susah gilo nak buat. kene banyak training lagi nih. kalau sebelom sebelom nih aku letak gambar sendiri yang besar gedabak tengah buat peace la, muncung mulut la, sengeh nampak gigi la sampai orang masok blog aku pon bole kene saket jantung. haha. selamat tinggal semua header lame. ala tapi header sekarang tade la cantek mane, biase biase aje bagi sedap mate aku memandang. kat bawah nih hah yang dolu dolu.
saket tulang belakang aku hari nih. mak aku pon bebel bebel sebab tak tido. lappy kesayangan nih pon hanya hibernate bape minit je. bile panas aku letak kipas angin no3 dekat bahagian panas. tapi sekarang dah siap dan puas haty. aku tade kreatif mane pon nak edit edit nih. nak recall balek ape yang aku dah edit sebelom nih, nak ubah balek, kadang kadang terpakse search balek tuto blogger laen. hihi. 
oke nak pegy sambung tengok nora elena. babai.

17 Comments:

intanurulfateha said... [Reply to comment]

buatkan doodles!!!

Cik Ezy Brutal said... [Reply to comment]

comel je header baru ni.
cute!

Encik Psychopath said... [Reply to comment]

bertahun aku pakai template sama. tak bosan. penulisan kene pelbagai br tak bosan.

tade kaitan kan ?

Bigdaddyz said... [Reply to comment]

tak reti nak buat ...heeee...

kiwi said... [Reply to comment]

rajinnya mengedit! header baru tu comel :))

bunga said... [Reply to comment]

cute header..bunga xreti nak buat header..hee

bunga said... [Reply to comment]

comel ..tapi bunga xreti nak buat..

miss keila said... [Reply to comment]

rajin nye edit..btw comel je...

meaw said... [Reply to comment]

alolololo,pinky gitewwwwww....simple but nice tahu! meaw sukak !

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@intanurulfateha
hihi.
oke !

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Cik Ezy Brutal
mekasehhh. :)

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Encik Psychopath
=.="
aku pon taktaw nak pelbagai cane.

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Bigdaddyz
bole laja. :D

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@kiwi
mekasehh. heee.

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@bunga
mekasehh. kite leh aja bunga. :)

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@miss keila
heee. rajin jugak la.
tq. :)

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@meaw
cimi pon sukeee ! :D

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.