Hepi 2 in 1.

salam. semalam birthday ayah aku. harus lah ibu aku amek cuti. dan aku jadi mangsa peneman ibu pergi shopping. haish kalau ibu pegy shopping aku pon bole pengsan. 1 kedai 1 jam. pepagi buta dah bising bising pakse aku bangun tido. dengan muke toya dan perasaan malas aku pon bangun pegy mandy siap siap macam nak pegy kelas. eh ade kelas? manede la. siap macam je. pastu terus amek teksi pegy sogo. sampai je sogo tutop dan bomba banyakkkk sangat. takkan la sogo terbakar? takkan lah. tuh cume latihan kebakaran time business hour je. dah dapat hadiah yang berkenan barulah balek umah.
malam lak aku order dominos, wahaha kenyang tak bole bla punya. banyak betol aku makan ha. adeh gemok le cengini. mase petang tuh ibu aku ade wat kek kukus kecik kecik comel comel. mule tuh ingat nak beli secret recipe je tapi pikir adek aku sorang ag ade kat perak. sian lak dy kan. jadi tunggu ramai ramai la baru order kek besar punya.
 
kek kukus cokelat dalam cup kuih raye. haha. patotnye buat besar tapi tah kenape ibu aku pegy buat dalam nih pulak. dah macam apam kecik kecik tuh pon ye jugak.
3 jenis pizza, nampak tak ade buah anggur sekali tuh, ade garlic break jugak dan air 100plus sejok. 
yum yum!
hepi birthday & hepi father day! ilyf !

10 comments:

NurIzza said...

wow bes nyer makan beso.. huhu

hepi besda tok makcik..

intanurulfateha said...

piza tuh menawan!

syafiqakarim said...

apasal p sogo xajak?
dekat je la ponnn ;p

haha yea.happy birthday abah.
umo?

✿ emaxoxo ✿ said...

wish-kan happy birthday utk ayah cimi eh ;-)

Ana Farhana said...

wahhh...yumyum...
:)

✿ cikcimi said...

@NurIzza
heee. memang best!

✿ cikcimi said...

@intanurulfateha
ape lagi pegy order sekarang. :P

✿ cikcimi said...

@syafiqakarim
dekat ke??
iqa duk mane??

umo ayah cimi 51.
:D

✿ cikcimi said...

@✿ emaxoxo ✿
dah wishkan da. tq sayangggg! :)

✿ cikcimi said...

@Ana Farhana
sedap ea ana???
hihi.