Ice Skating.

salam. minggu lepas hari jumaat aku pegy ice skating dekat sunway pyramid. oke cerita lapok lagi. hari bekerja ingatkan tak ramai sekali fuyooo padat betol orang sebab kan cuti sekolah mase tuh. heh aku tade la pandai mane nak skate skating nih. terangkak rangkak jugak oi. kene pegang tepi dinding pastu kejap kejap tergelincir la gedebuk macam nangka busuk pon ade. =.=" sadis tade sape nak aja. lepas nih aku pegy kene bawak cekgu ice skating plak. tapi seronok oke. orang laen mengigil sejuk tapi aku berpeloh peloh sebab nebes. apakah? haha. orang baru belajar memang cengini ler. terkedek kedek lagi. next tyme nak pegy lagi. fuh belajar sampai berjaye maen macam gambar kat atas tuh. teringin oh nak maen laju laju macam tuh tapi apakan daya belom reti lagik. sape nak jadi cegu aku angkat kaki. =.="

17 comments:

cik helena said...

cikhel penah main sekali jek!tapi best!

asfz lily said...

bestnya! dah pandai ajar aku plak! :D

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

huh! dpt bce jelah.. enth ble dpt kuar ngn korg tah!

bunga said...

hahaa..xreti gak ni..

bro@stokisonline said...

mmm ice skating...cm best jerk...

Aweyn said...

same la kite. x pandai gak skating. huhu

✿ emaxoxo ✿ said...

haha sama dgn ema laa, tk reti ah men mende ni :-/ org lain laju je skate, ema lembab

Ain Zulaikha said...

haha mmg kalau nebes kat tempat sejuk pun boleh peluh tau.. saya tak pernah main ice kitting keting ke apa ke hahahaha takut jatuh

✿ cikcimi said...

@cik helena
tawu tape. seronok kan !

✿ cikcimi said...

@asfz lily
bole bole tapi kene tunggu aku pandai. :D

✿ cikcimi said...

@✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
erk. aku kua dengan adek sepupu. :D

✿ cikcimi said...

@bunga
lame lame mesty rety.

✿ cikcimi said...

@bro@stokisonline
memang best! :)

✿ cikcimi said...

@Aweyn
kene praktis ag la.

✿ cikcimi said...

@✿ emaxoxo ✿
hihi. jeleskan tengok orang maen laju.

✿ cikcimi said...

@Ain Zulaikha
jatuh atas ais ain. saket jugak la.

bukudiarysofea said...

Nak terrrraaaiiii mainn.