Saturday, June 11, 2011

Minggu Kawen.

salam. hari tuh iaitu semalam semalam kazen aku kawen. inilah satu satu nye kazen aku yang sebaye aku. cis dah kawen dulu pulak tuh. haha. kazen aku nih penah duk umah aku dulu sebab beliau keje dekat ktmb jugak. tapi bile dah dapat umah staff baru beliau duduk umah staff. finally beliau kawen jugak dengan pilihan haty nya udin. eh ape nama penuh udin aku pon tak taw. beliau iaitu nama kazen aku nih siti melangsungkan perkahwinan nye dekat taman maju rapat ipoh perah. ciskek betol bape hari aku duk ipoh asyik sesat aje bile kua. bile kua dengan family pon sesat bile kua sendiri pon sesat. ekeleh. eh ipoh tade signboard ke hah? pening aku. owh naseb baek aku ade kawan dekat ipoh. btw thx fiq. :) oke berbalek pade hari perkahwinan siti dan udin ye. banyak gambar tapi aku rase penat lar nak upload. jadi aku cerita sikit sikit je la. 
 
mula dengan hari akad nikah. aku straight dari kl ke ipoh hari tuh. siap siap make up cantek cantek lawa lawa pakai baju kurung terus dari rumah. sebab sampai sana orang da akad nikah dah. ade la jamuan makan minum sikit sikit. semua persediaan kenduri dah sedia sebab semua katering kan. so ahli keluarga tak sesibuk mane la.
 
nih pelamin mereka, tema hitam putih silver camtuh la. pelamin nih adek kepade siti yang buat oke. beliau iaitu farid buat sendiri je sebab beliau memang keje kedai pelamin macam tuh la. dulu mase kakak 1st mereka pon farid yang buat jugak mase tema merah putih tuh. memang cantek dan kreatif. esok aku kawen bole tak suruh jugak? haha.
yang nih bilik pengantin.wah wah, hahaha. pun farid yang buat. fuh~ suci murni gitu dengan tema putih.
mase pengantin tengah sibuk sibuk bersanding. ramai gak tetamu datang. apepun selamat pengantin baru kazen. senoga kekal bahagia hingga akhir hayat. amin.

*bile la nak tibe mase aku nih. haha. gatal gile, lempang pipi sendiri.

11 Comments:

asfz lily said... [Reply to comment]

tak lama lagi masa kamu plak kan! hehehe...

p.s :: sedang bersiap2 utk p kenduri kawen..hahaha :)

emieysandra said... [Reply to comment]

cantik pelamin tu..simple jer, cepat la..tgu cimi lak pasni^^

emieysandra said... [Reply to comment]

cantik pelamin tu..simple jer^^

BENA said... [Reply to comment]

csntek gile pelamin ngn bilik tido pengantin ! ;)




tahniah utk kazen cimi ;)

Fitrihadi said... [Reply to comment]

cantik kome depan cermin tu hihihi

akubiomed said... [Reply to comment]

Hiasan pelamin banyak rambu ramba :-)

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@asfz lily
alamak~ masak pon tak reti3 ag. :D

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@emieysandra
emiey dulu laaaaa. bole takkk? :P

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@BENA
mekaseh bena! :)

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Fitrihadi
erk. =.=

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@akubiomed
erk. yeke. :O

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.