My Secret Wish from Almari Si Pari-Pari

Syarat-syarat untuk menyertai 'My Secret Wish Contest' ini adalah;

1. Like fan page Almari Si Pari-Pari.
2. Buat entri bertajuk My Secret Wish from Almari Si Pari-Pari dan dalam entri tersebut, nyatakan perfume kegemaran anda atau perfume yang anda inginkan serta sebab-sebabnya..
3. Lampirkan banner kontes ini pada entri anda dan link kan ia ke URL entri ini;
4. Letakkan banner tersebut pada side bar blog anda dan link kan ia ke URL blog Almari Si-Pari-Pari.
5. Setelah selesai melakukan ketiga-tiga syarat di atas, sila tinggalkan komen beserta link entri anda di entri ini.
6. Para peserta akan diadili berdasarkan kreativiti masing-masing.
7. Jika kontes ini kurang mendapat sambutan, Almari Si Pari-Pari akan menyediakan satu hadiah sahaja dan jika ia sebaliknya, Almari Si Pari-Pari tidak akan teragak-agak untuk menambah bilangannya.

Klik sini untuk melihat hadiah;
HADIAH UNTUK MY SECRET WISH (FOR HER)

HADIAH UNTUK MY SECRET WISH (FOR HIM) 
8. Tarikh tutup kontes ini adalah pada 30 Jun 2011!

dah lame betol tak join kontes tapi kali nih teringin. hari tuh ingat da expired dah kontes nih pastu baru ingat nak jadi hakim, sekali eny kate de lagi. haha. tak jadi la hakim jadi peserta la. almari si pari-pari nak bagi perfum anna sui. kalau saye menang saye terime je walaupun tak penah lagi bau perfum anna sui.
 
saye jatuh haty dengan ISSEY MIYAKE Perfumes L'Eau d'lssey Florale by Alberto Morillas. the essence of flowers. first time try bagi saye ia sangat soft, fresh and light. its a very lady-like. oh kalau la dapat letak bau perfum nih dekat blog memang dah letak oke. saye da bagi korang korang bau. bile dekat udara bau die memang sangat pure delicate dan lembut. bauan rose tuh sangat classy, dusty dan romantic. banyak sebenarnya perfum yang saye suke tapi perfum nih dah macam cinta pandang pertama. haha. oke bercinta dengan perfum pulak. try je terus rase, i want this, i want it please. tak banyak yang saye bole cerita kan sebab tak dapat nak di gambarkan dengan kate kate. better kalau korang terus bau, mesty jatuh haty jugak.
please almari si pari-pari bagi saye perfum nih. :)
gudluck semua.

*kalau lah encik kekaseh nak belikan pon oke jugak. ke sape sape nak bagi hadiah tuk birthday akan datang. memang dengan haty terbuka saye terime. hihi.

6 comments:

zaty faisol said...

gudd luck;)

enyheartsdiamond said...

sebelum ni pun da ada peserta suka perfume ni juga.. rasanya mmg betul lah perfume ni best! heheee.. da cimi masuk kontes ni, kena cari hakim lain la nampaknya :p thx dear <3

syafiqakarim said...

nakkkkkk..!huhu
btw, good luck ;)

Ain Zulaikha said...

semoga berjaya cimi..
perfume anna sui wahhhh mesti gempak..

✿ cikcimi said...

thanks semua ! :)

ladymariah said...

salam...
i ada buat contest sudi-sudilah join k :)

http://ladymariahthehardcoreblogger.blogspot.com/2011/07/contest-pantun-ramadhan.html