Air Mineral Enamposen?

 gambar carian dari gugel
salam. semalam petang aku jumpa air mineral cactus tuh yang size normal yang botol kecik tuh hanya enamposen woi. biar betol? aku pon macam gosok mate banyak kali. bang oo bang, salah letak harga keeee? murah sangat. selalu law tak singgit takpon singgit duaposen. cube cakap dengan aku kedai mane lagi yang jual dengan harga macam nih? aku nak mai borong semua. haha. law dah botol kecik tuh enamposen, yang besar sikit tuh dalam singgit lebeh je tak silap aku. mak aih seronok betol aku pegi kedai murah murah nih. rase nak borong semua barang kat situ. sebenarnyeeee aku nih tak minum air mineral laen selain jenama cactus nih. fuhhh~ demand? tak. banyak songeh? yewkot. aku dah rase air mineral laen tak kire la suling ke, air yang dirawat ke, proses pembalikan ke, proses tunggang langgang ke semuaaa nyeee tak sedap. nak muntah wekkk yakkk euww ohokkkk payauu. tapi tekak aku je kot. tapi yang nih kalau kat hostel, bapak aku belikan soploh kotak pon boleee habesss. hebat tak? eh dah lari topik lak, padahal tadi nak cite pasal air mineral enamposen je. =.="

*okelah nak pegi bekpes makan eskem sundae lime. maifebret.

18 comments:

merahitujambu said...

air mineral dengan air minuman..ada beza ke???

chenthagila said...

yg 500ml tu?? yang biase singgit tu??

bunga said...

murah tu..kat ne tu cimi?? sebab bunga pun minum air tu..

Cik Domo said...

borong la..apa lagik kan! hahahaha~

Nur Syazana Mohammed Sani said...

haha ,. okay la 2 enamposen ,. maybe kedai 2 xmo la amek untong banyak sangat kot ,.

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/bertudong-vs-x-bertudong.html

yuyueyuliana said...

60sen je? muraaaaaa nye.

meaw said...

tak suka air yg guna straw tu,rasa macam tak sedap,hehehe :P

Encik Psychopath said...

murah bising mahal bising.


haih.

bunbun said...

biaaaaaaaaaaaaaa betul namposen? fuhfuhfuhhh. skarang ni klo nak jumpe pon adela dalam 2 hengget.. =,=

✿ cikcimi said...

@merahitujambu
erk entah. =.="

✿ cikcimi said...

@chenthagila
aha aha. :D

✿ cikcimi said...

@bunga
kat kedai 1malaysia dekat lrt kelana jaya. :)

✿ cikcimi said...

@Cik Domo
datang naek train. nak bawak pengsan. =.="

✿ cikcimi said...

@Nur Syazana Mohammed Sani
mungkinnn kowt. :)

✿ cikcimi said...

@yuyueyuliana
taw tapeeee. :)

✿ cikcimi said...

@meaw
haaa. yang tuh kite tak minum. tak bape sedap. =.=

✿ cikcimi said...

@Encik Psychopath
manede kite bising la yemalllll. kite citeeee jeee.

✿ cikcimi said...

@bunbun
fuhfuhhhh. taw tape. law semua kedai kat msia jual camtuh kan bagussss.