Monday, July 25, 2011

Air Mineral Enamposen?

 gambar carian dari gugel
salam. semalam petang aku jumpa air mineral cactus tuh yang size normal yang botol kecik tuh hanya enamposen woi. biar betol? aku pon macam gosok mate banyak kali. bang oo bang, salah letak harga keeee? murah sangat. selalu law tak singgit takpon singgit duaposen. cube cakap dengan aku kedai mane lagi yang jual dengan harga macam nih? aku nak mai borong semua. haha. law dah botol kecik tuh enamposen, yang besar sikit tuh dalam singgit lebeh je tak silap aku. mak aih seronok betol aku pegi kedai murah murah nih. rase nak borong semua barang kat situ. sebenarnyeeee aku nih tak minum air mineral laen selain jenama cactus nih. fuhhh~ demand? tak. banyak songeh? yewkot. aku dah rase air mineral laen tak kire la suling ke, air yang dirawat ke, proses pembalikan ke, proses tunggang langgang ke semuaaa nyeee tak sedap. nak muntah wekkk yakkk euww ohokkkk payauu. tapi tekak aku je kot. tapi yang nih kalau kat hostel, bapak aku belikan soploh kotak pon boleee habesss. hebat tak? eh dah lari topik lak, padahal tadi nak cite pasal air mineral enamposen je. =.="

*okelah nak pegi bekpes makan eskem sundae lime. maifebret.

18 Comments:

merahitujambu said... [Reply to comment]

air mineral dengan air minuman..ada beza ke???

chenthagila said... [Reply to comment]

yg 500ml tu?? yang biase singgit tu??

bunga said... [Reply to comment]

murah tu..kat ne tu cimi?? sebab bunga pun minum air tu..

Cik Domo said... [Reply to comment]

borong la..apa lagik kan! hahahaha~

Nur Syazana Mohammed Sani said... [Reply to comment]

haha ,. okay la 2 enamposen ,. maybe kedai 2 xmo la amek untong banyak sangat kot ,.

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/bertudong-vs-x-bertudong.html

yuyueyuliana said... [Reply to comment]

60sen je? muraaaaaa nye.

meaw said... [Reply to comment]

tak suka air yg guna straw tu,rasa macam tak sedap,hehehe :P

Encik Psychopath said... [Reply to comment]

murah bising mahal bising.


haih.

bunbun said... [Reply to comment]

biaaaaaaaaaaaaaa betul namposen? fuhfuhfuhhh. skarang ni klo nak jumpe pon adela dalam 2 hengget.. =,=

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@merahitujambu
erk entah. =.="

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@chenthagila
aha aha. :D

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@bunga
kat kedai 1malaysia dekat lrt kelana jaya. :)

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Cik Domo
datang naek train. nak bawak pengsan. =.="

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Nur Syazana Mohammed Sani
mungkinnn kowt. :)

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@yuyueyuliana
taw tapeeee. :)

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@meaw
haaa. yang tuh kite tak minum. tak bape sedap. =.=

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@Encik Psychopath
manede kite bising la yemalllll. kite citeeee jeee.

✿ cikcimi said... [Reply to comment]

@bunbun
fuhfuhhhh. taw tape. law semua kedai kat msia jual camtuh kan bagussss.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.