Amik Gambar Pasport Je Pon.


salam. siang tadi kelam kelibut baru terhegeh hegeh nak pegi amek gambar pasport untuk letak dekat borang yang aku apply tuh. memule dah siap cecantek macam nak pegi jenjalan padahal kedai gambar tuh kat bawah tuh je dekat stesen lrt bangsar tuh jalan kaki sepoloh minit je pon sampai. lepas dah patbelaspuloh kali betol seledang pikir balek. kenape kenape aku siap cecantek nih. aku kan nak amek gambar pasport tuk borang tettt. takkan lah nak pakai cengini. ish nanty juling plak juri tuh tengok nak approve borang aku. =.=" hah hah sebab kacak sangat ke? kenyataan nye tak pon. haha. sampai kedai gambar, aunty tuh suruh siap siap lagi. bukan aku memang dah siap ke? yee aku layankan aunty tuh, siap sedia dengan senyuman paling manis macam gula. bile dah selesai amek gambar tetibe aku rase muke aku laen macam. aunty oo aunty, you ade edit i punya gambar ke? kenape muke i cantek sangat? haha. eh bukan apsal muke i tembam sangat nih? you tarik gambar tuh bagi lebar yer. aiseh.
sekian entri tade motif. aku memang tak pandai nak senyum lah. dah dekat sejuta kali aku tengok gambar pasport nih tapi still tak paham part mane buat aku nampak laen macam. =.="

15 comments:

zuhanismohamed said...

amoi tu nak sabotaj awak kot..hehe..


xpela maintain comel gak !! hihi:)

Cik Ezy said...

hihikk..
comel pulak gmbr die..

✿ cik atie said...

mata x blh blah!
ank mt saleh mne nih??

Cik Domo said...

makin gorgeous lah..hehehe~

cik lya said...

comel n sweettt

Syue said...

Bestnya kalau gambar pasport cantik macam awak punyaaaa ni haaa :)

intanurulfateha said...

same ah. muke kite pun tembam bile amek gmbr passport

✿ cikcimi said...

@zuhanismohamed
haha. takan nak sabotaj. :D

✿ cikcimi said...

@Cik Ezy
heeee. mekasehhh #malukite

✿ cikcimi said...

@✿ cik atie
biaseeee. mate baruuuu kate. :P

✿ cikcimi said...

@Cik Domo
ehehe. mekasehhh #blushing

✿ cikcimi said...

@cik lya
mekasehhh #malukite

✿ cikcimi said...

@Syue
erk erk amek la kite punyeee. :D

✿ cikcimi said...

@intanurulfateha
haishh tuh la pasai. =.=

bukudiarysofea said...

Aku blm submit lagi borang tettt.